“Demokrasinin işlediği, adaletin işlediği eşitliğin işlediği, yeniden Türkiye diyoruz”

“Demokrasinin işlediği, adaletin işlediği eşitliğin işlediği, yeniden Türkiye diyoruz”

Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı Narlıdere, Kınık, Kiraz, Bayraklı, Çeşme, Gaziemir Kongrelerinin ardından Dikili İlçe Kongresini yaptı.

Kongre sonucunda yapılan seçimde Melahat ÖZCANOĞLU, Demokrat Parti Dikili İlçe Başkanlığına seçildi.

Gerçekleştirilen kongreye, 21 Dönem Milletvekili Turan ARINÇ, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Osman VAROL, Genel İdare Kurulu Üyelerimiz Kazım ÖZÇOBAN, Sait DEMİR, Merkez Karar Kurulu Üyelerimiz Hüdayi KURT, İbrahim Muhsin ERDEM, Hüsnü EYİ, Ahmet Nedim TURBİL, Muzaffer ÖZARUN, İzmir İl Başkanı Metin DÖKMECİLER, İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Minür BULUT, Mustafa KARAKAYA, Enver ÖZDEMİR, Menderes İlçe Başkanı Hüseyin KIZILTAŞ, Çiğli İlçe Başkanı Mehmet DEMİRCİ, Menderes Eski İlçe Başkanı Ali HAŞİM, Bergama İlçe Başkan Yardımcısı Haluk BOZKURT, Bergama Eski İlçe Başkanı İlhan KORKMAZ, Bayraklı Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer YILMAZ, Konak İlçe Teşkilat Başkanı Bekir ÖGE ve partili üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.


Kongre Dikili İlçe Başkanı Adayı Melahat ÖZCANOĞLU’nun verdiği önergeyle Kongre Başkanlık Divanının Eski İzmir Milletvekili Turan ARINÇ, Sait demir, İbrahim Muhsin ERDEM, Ahmet Nedim TURBİL ve Hüseyin KIZILTAŞ tarafından oluşturulması hakkında önerge oy çokluğuyla kabul edilerek Kongre Divanın Yerini almasına binaen Aziz Şehitlerimizin manevi huzurlarında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız söylenerek devam etmiştir.

Gündem Maddeleri Gereği Siyasi Konuşmalara geçilmiş ve ilk Olarak Divan İkinci Başkanı Sait DEMİR tarafından Genel Başkanımız Sayın Gültekin UYSAL’ın Dikili Kongresine Gönderdiği mesaj okunmuştur.

Dikili İlçe Başkanı Adayı Melahat ÖZCANOĞLU Kongreye katılan misafirlerine hoş geldiniz konuşması yapmak üzere söz almış ve Kongresine katılan tüm misafirlerine hoş geldiniz demiştir.

Gündem gereği İzmir İl Başkanı Metin DÖKMECİLER kongreye katılan misafirler huzurunda yapmış olduğu konuşmada;

Demokrat İzmir İl Başkanlığı olarak uzun bir süreden beri teşkilatı kapalı olan bir ilçemizi bugün tekrar kongresini icra ederek Dikili ilçesinde de Demokrat Partimizin Bayrağını yeniden dalgalandırmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum ve bugün buradan bir kez daha Demokrat Parti sevdalılarını partinin etrafında toplanmaya çağırıyorum dedi.

İl Başkanı DÖKMECİLER konuşmasını şöyle sürdürdü:


“Türkiye bugün dün olduğundan daha zor bir dönemden geçiriyor. Bizler Demokrat Parti Sevdalıları siyasetin yeniden şekillendiği bu süreçte ilçe kongrelerimizi başlattık, bugün yedinci ilçe kongremiz olan Dikili Kongremizle ilçe kongremize devam ediyor önümüzdeki günlerde Güzelbahçe, Çiğli, Tire, Kemalpaşa kongremizide gerçekleştireceğiz. Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı olarak ilçe kongrelerimizin tamamlanmasından sonra güçlü bir şekilde halkın karşısına sokaklara çıkacağız.

Bu partinin toparlanması, eski gücüne ulaşabilmesi için partinin eski isimlerinin, partiye inanmış kişilerin partinin etrafında toplanmasını birkez daha beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Böylelikle gücüne güç katacak olan Demokrat Parti, milletin önüne yaşanılan kaostan kurtulmanın reçetesini sunacaktır. Ülkemizin kurtulmasının yegane çaresi ve reçetesi  Demokrat Parti ve kadrolarıdır. Türkiye'nin Demokrat Parti'siz geçirdiği yıllar ortadadır ve üzülerek söylemek isterim ki geldiğimiz durum, nokta bellidir “ dedi.

Eski Milletvekili Turan ARINÇ; Kırgınlıkları, Dargınlıkları Kaldırıp Demokrat Parti Çatısı Altında Toplanmalıyız.


Demokrat Parti Dikili İlçe Kongresi'ne katılan ve Divan Başkanlığı yapan 21. Dönem Milletvekillerinden Turan ARINÇ kongreye katılan partililere yaptığı konuşmada “Şuan hiçbir parti 'Biz Türkiye'de merkez sağı temsil ediyoruz” diyemez. Şuan ülkede merkez sağı kim dolduracak sorusunun cevabı yoktur. Demokrat Parti bu açığı dolduracak tek partidir. Demokrat Parti gerçekleştirilen bu kongrelerin akabinde İlk Başta İzmir olmak üzere yakın gelecekte yapılacak olan bir erken seçimde bu ülkenin ve ülke insanının kurtuluşu' olacaktır' dedi.

‘Demokrat Parti Dikili İlçe Başkanlığına seçilen Melahat ÖZCANOĞLU ve Dikili İlçe Teşkilatımızın bütün üyeleri kadınlardan oluştu.’

Melahat ÖZCANOĞLU Yönetimindeki Dikili İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER:

Şehnaz İSTAMBUL

Seyhan KOÇ

Zuhal KAÇAN

Şule GÜMÜŞ

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER:

Gülsen YARGILI

Sultan ŞAHİN

Azize Meral OTMAN

Nazire Elif BOYALI

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.