Demokrat Parti; bu ülkenin ve ülke insanının kurtuluşu olacak!

Demokrat Parti; bu ülkenin ve ülke insanının kurtuluşu olacak!

Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı Narlıdere, Kınık, Kiraz, ilçe kongrelerinin ardından bugün de Bayraklı İlçe Kongresini yaptı.

Kongre sonucunda yapılan seçimde Mehmet Emin ERENER, Demokrat Parti Bayraklı İlçe Başkanı oldu.

 

Kongreye, 21 Dönem Milletvekili Turan ARINÇ, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Osman VAROL, Genel İdare Kurulu Üyesi Sait DEMİR, Merkez Karar Kurulu Üyelerimiz Hüdayi KURT, Hüsnü EYİ, Osman KOCATÜRK, Kayhan KUMAŞ, Ahmet Nedim TURBİL, Muzaffer ÖZARUN, Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi İsmet DOĞAN, Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Metin DÖKMECİLER, İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Minür BULUT, Enver ÖZDEMİR, Fatma BÜYÜKYÖRÜK, İsmet HACIOĞLU, Nurşen DURĞUT, Kadın Kolları  Başkanı Hatice GÜLEÇ, Buca İlçe Başkanı Remzi İSPA ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Bornova İlçe Başkanı Nuri VATANSEVER ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Menderes İlçe Başkanı Hüseyin KIZILTAŞ ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Karabağlar İlçe Başkanı Cihangir ÖZTÜRK ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Menderes Eski İlçe Başkanı Ali HAŞİM, İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Murat KARACAN ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Eski İl Başkanı Tamer YENTÜR ve Eski İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Kadir KARAGÜL, Eski Merkez Karar Kurulu Üyesi Bahadır KARAKULLUKCU, İmbatlı Mahallesi Muhtarı İsmail TAŞKIRAN, Temel TAŞKIRAN ve partili üyeler katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Kongre Bayraklı İlçe Başkanı Adayı Mehmet Emin ERENER’in açılış konuşmasıyla başladı ve daha sonra Kongre Başkanlık Divanının Eski İzmir Milletvekili Turan ARINÇ, Hüdayi KURT, Enver ÖZDEMİR, Ahmet Nedim TURBİL ve Hatice GÜLEÇ Tarafından oluşturulması hakkında önerge teklifiyle devam edildi ve önerge oy çokluğuyla kabul edilerek divan teşekkül etmiş oldu.


Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Metin DÖKMECİLER;

 

Demokrat Parti sevdalılarını partinin etrafında toplanmaya çağırdı. “Zihinlerin bulandığı bir dönemde herkesin ikbal kapılarını zorladığı bir dönemde benim bir davam var diyerek davasının dışında başka bir şey güdemeyerek 71 Yıllık bu büyük misyona hizmet edenlere bizlerde ancak şükranlarımızı sunarız. İfade ettiğim gibi Türkiye büyük bir girdabın içerisinde sadece kendi içerisindeki meseleler değil içinde bulunduğu coğrafyanın on yıllarca birikmiş meselelerini deyim yerindeyse çok kısa bin sürede çözülmesi gerekmektedir. İşte bu şuurla binler yüz birlerce şühedanın, bedelini ödediğinin bilinci ile karşınızdayız” dedi.

 

İl Başkanı DÖKMECİLER konuşmasını şöyle sürdürdü:


“Türkiye zor bir dönem geçiriyor. Biz Siyasetin yeniden şekillendiği bu süreçte ilçe kongrelerimizi başlattık. Narlıdere ilçe kongremizle başlayan süreç Kınık, Kiraz ve Bugün gerçekleştirdiğimiz Bayraklı ilçe kongremizle devam ediyor önümüzdeki hafta Cumartesi günü Çeşme İlçe Kongremizi gerçekleştireceğiz. Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı olarak ilçe kongrelerimizin  tamamlanmasından sonra güçlü bir şekilde halkın karşısına çıkacağız.Bu partinin toparlanması, eski gücüne ulaşabilmesi için partinin eski isimlerinin, partiye inanmış kişilerin partinin etrafında toplanmasını bekliyoruz. Böylelikle gücüne güç katacak olan Demokrat Parti, milletin önüne yaşanılan kaostan kurtulmanın reçetesini sunacaktır. Ülkemizin kurtulmasının yegane çaresi ve reçetesi  Demokrat Parti ve kadrolarıdır. Türkiye'nin Demokrat Parti'siz geçirdiği yıllar ortadadır ve üzülerek söylemek isterim ki geldiğimiz durum, nokta bellidir “ dedi.


KIRAT İZMİR'DEN ŞAHLANACAK


Kongrede konuşan Demokrat Parti Bayraklı İlçe Başkanı Adayı Mehmet Emin ERENER partililere birlik ve beraberlik mesajı verdi. ERENER, Demokrat Partililer olarak bizler tavandan, tabana bir bağlılık ve sadakat göstergesi içerisinde hareket ediyoruz ve diyor ki "Biz Meşaleyi boşuna yakmadık. Bizler ne düşüşler ne yükselişler gördük bizi kimse yıldıramaz biz büyük inanç ve kararlılıkla yola çıktık, kendimize olan güvenimizle İzmir'den şahlanarak atağa kalkan süvarileri olarak önce yapılacak ilk seçimlerde de Partimizin İktidara gelmesinde de yolu tamamlamış olacağız" dedi.


ARINÇ : KIRGINLIKLARI, DARGINLIKLARI KALDIRACAĞIZ


Demokrat Parti Bayraklı İlçe Kongresi'ne katılan ve Divan Başkanlığı yapan 21. Dönem Milletvekillerinden Turan ARINÇ Yaptığı konuşmada “Şuan hiçbir parti 'Biz Türkiye'de merkez sağı temsil ediyoruz” diyemez. Şuan ülkede merkez sağı kim dolduracak sorusunun cevabı yoktur. Demokrat Parti bu açığı dolduracak tek partidir. Demokrat Parti gerçekleştirilen bu kongrelerin akabinde İlk Başta İzmir olmak üzere yakın gelecekte yapılacak olan bir erken seçimde Demokrat Parti bu ülkenin ve ülke insanının kurtuluşu' olacaktır' dedi.

 

Mehmet Emin ERENER Yönetimindeki Yeni İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER:

İsmet Can ÇAM

Muzaffer YILMAZ

Süleyman KAMBUR

Hasan ÖZDEMİR

Serdar ŞARMAN

Aysun ERKARATEPE

Ali SARAY

Cahit ÇAPAN

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER:

Mehmet AKKUŞ

Ender İLTÜZER

İzzettin YILDIRIM

M.Kemal YAMANDAĞ

Mustafa SARIÇINAR

Abdül SAĞLAM

Arif ARIĞTEKİN

Yiğit TOPRAK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.