Demokrat Parti Buca İlçe Başkanlığında Aşure Günü Etkinliği Düzenledi

Demokrat Parti Buca İlçe Başkanlığında Aşure Günü Etkinliği Düzenledi

Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin, sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesidir.

İyiye, güzele ve paylaşmaya vesile olmasını dilek ve temennilerimizin vurgulandığı bu etkinliğimize kalabalık katılımın dikkatlerden kaçmadı.

Demokrat Partililerin büyük ilgi gösterdiği etkinlik Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Metin DÖKMECİLER tarafından yapılan açılış konuşmasıyla başladı. Son derece güzel ve samimi bir konuşma yapan İzmir İl başkanı barış ve dostluk mesajı verdi. Demokrat Parti'nin vazgeçilemeyecek bir parti olduğunu, halkın teveccühüyle gelecek seçimlerde mutlaka mecliste hak ettikleri yerde olacaklarını vurguladı.


Demokrat Partililerin büyük ilgi gösterdiği "Aşure Etkinliği"inde Başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşları olmak üzere, Demokrasi Şehitlerimiz Partimizin Kurucusu Merhum Başvekilimiz Adnan Menderes ve Dava Arkadaşları ile birlikte ebediyete intikal etmiş 8.Cumhurbaşkanımız Merhum Süleyman DEMİREL, Turgut ÖZAL ve Ebediyete İntikal Etmiş Demokrat Partililerimiz Aziz ruhları için Mevlid okutularak Aşure İkramında bulunuldu.


29 Eylül 2017 Cuma günü Demokrat Parti Buca İlçe Başkanlık Binasında İçe Başkanı Remzi İSPA ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Birlik ve Beraberliğimizi Arttırmak Amacıyla Düzenlenen AŞURE GÜNÜ Etkinliğine Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Osman VAROL, Genel İdare Kurulu Üyelerimiz Kazım ÖZÇOBAN, Sait DEMİR, Merkez Karar Kurulu Üyelerimiz Osman KOCATÜRK, Hüsnü EYİ, Nedim TURBİL, İzmir İl Başkanı Metin DÖKMECİLER, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Minür BULUT, Fatma BÜYÜKYÖRÜK, Şebnem DEMİRKIRAN, Nurşen DURĞUT, Enver ÖZDEMİR, Menderes ilçe Başkanı Hüseyin KIZILTAŞ, Bornova İlçe Başkanı Nuri VATANSEVER, Karabağlar Eski İlçe Başkanı Cihangir ÖZTÜRK, Torbalı İlçe Başkanı İbrahim DEMİR ve İlçelerimizin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çok sayıda Demokrat Partili ve Halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirilmiştir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.