Demokrat Parti İzmir'den "Bir imzan Yeter Söz Milletin" kampanyası

Demokrat Parti İzmir'den "Bir imzan Yeter Söz Milletin" kampanyası

Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı, 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener için imza kampanyası başlattı.

Demokrat Parti’nin, Genel İdare Kurulu Toplantısı’nın ardından yapılan açıklamada, cumhurbaşkanı adayı olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ilân edilirken, partinin il ve ilçe teşkilâtlarına, imza kampanyasına destek talimatı verildi.

Harekete geçen İzmir il teşkilâtı da 4 Mayıs’ta imza kampanyası başlatma kararı aldı, partilileri kampanyaya destek vermeye çağırdı.

 
Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada 4-9 Mayıs arasında sürecek kampanyaya tam destek verilmesi istendi.

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Metin Dökmeciler, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; “Demokrat seçmenlerin, Sayın Cumhurbaşkanı Adayımız Meral Akşener’in adaylığı için imza vermesine yönelik yürütülecek kampanya, sosyal medya üzerinden de aktif şekilde yapılacak ve inanıyorum ki İzmirli Demokratlar Cumhurbaşkanı adayımıza herkesten daha çok sahip çıkacaktır. Demokrasi ve Cumhuriyet değerlerine sadık Tüm İzmirlileri 4 Mayıs 2018 Cuma günü saat 13:00’da imza kampanyasına katılmak üzere Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığında toplanmaya ve buradan hareketle toplu olarak üstünlerin adaleti için değil adaletin üstünlüğü için 100 bin imzaya davet ediyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.