Demokrat Parti’de Ege Bölge Koordinatörü belli oldu

Demokrat Parti’de Ege Bölge Koordinatörü belli oldu

Demokrat Parti Gençlik Kolları Başkanlığından atama açıklaması geldi. 

Geçtiğimiz yıl sonunda “Demokrat Gençlik” adıyla ülke çapında tekrar teşkilatlanan Demokrat Parti Gençlik Kolları “Genç Bölge Koordinatörleri” atamalarını gerçekleştirdi. Atamayı gerçekleştiren Demokrat Parti Gençlik Kolları Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahim Özyurt; “Yeni atanan bölge koordinatörlerine çalışmalarında başarılar diliyorum. İnanıyorum ki bu kadro ile biz Türkiye’yi daha iyi yerlere getirecek olan çalışmalara imza atacağız. Bizler Türkiye’nin itici gücüyü olan demokrasinin mirasçılarıyız. Yolumuz açık olsun” şeklinde açıklama yaptı.

Demokrat Parti Gençlik Kolları Ege Bölge Koordinatörlüğüne ise Denizli’den Yusuf Sarı atandı.

Sarı: “Türkiye’nin rengini değiştireceğiz.”

Yeni görevine atanan Yusuf Sarı atamadan sonra yaptığı konuşmada; “Beni bu göreve layık gören başta Gençlik Kolları Genel Başkanımız Berkay Güloğlu ve Teşkilat Başkanımız Abdurrahim Özyurt olmak üzere bütün Demokrat Parti camiasına ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Herkesin bildiği üzere Ege Bölgesi demokrasinin ilk adımlarının atıldığı, demokrasinin yuvası ve kalesi olan bir bölgedir. Türkiye’nin merhum Başbakanı Menderes’in memleketidir. Demokrat Ege, Türkiye’nin çehresini, rengini değiştirebilecek niteliktedir. Biz de Ege halkıyla ve gençleriyle el ele vererek Türkiye’de “Demokrat Misyonu” yeniden inşa edeceğiz. Türkiye’de siyasetin rengini değiştireceğiz. Bunu da gençliğin enerjisi ve gücü ile yapacağız. Bu konuda başarılı olacağımıza olan inancım tamdır. Artık değişim zamanının geldiğini düşünen Egeli bütün vatansever gençleri Demokrat Parti’ye bekliyorum” ifadelerini kullandı

Güloğlu: “Gençliği olan davalar yıkılmaz”

Atamaların ardından yaptığı açıklamada Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Av. Berkay Güloğlu; “Bu dava ölmeyen bir dava, çünkü gençliği var. Gençliği olan davalar, gençliği olan siyasi partiler seçim de kaybetse, ihtilal da görse, siyasi yasakları da yaşasa hiçbir şekilde yıkılmaz. Çünkü her zaman arkasında onu tutup ayağa kaldıracak güçlü eller vardır. Yeni atanan bölge koordinatörlerimizi tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. El ele vererek, 81 köşesinden tutarak bu ülkeyi ayağa kaldıracağız, hep birlikte Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Gücümüz de, isteğimiz de, gayretimiz de yerindedir. Yolumuz açık olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.