'Deniz Gibi Sev' dijital platformlarda

'Deniz Gibi Sev' dijital platformlarda

AYŞE ÇINAR'IN İLK ALBÜMÜ.

Müzik dünyasının yepyeni sesi Ayşe Çınar’ın ilk albümü “Deniz Gibi Sev” Pasion Turca etiketiyle müzik marketlerdeki ve dijital platformlardaki yerini aldı.

Yıllardır üzerinde çalıştığı şarkılarını ilk albümü olan “Deniz Gibi Sev”de toplayan Ayşe Çınar, büyük bir tesadüf eseri tanıştıkları dünyaca ünlü şarkıcı Monica Molina’nın “A Paso Lento” adlı şarkısını Türkçe olarak yorumladı ve şarkı “Kalbimin Çaresi” olarak albümdeki yerini aldı.

İlk albümü “Deniz Gibi Sev”de Erkin Hadimoğlu ile birlikte besteledikleri “Paramparça” şarkısı dışında; Erkin Hadimoğlu, Ender Gündüzlü,  Noel Molina, Tolis Ketselidis, Metin Yavuz ve Zafer Rengin Baykal’ın bestelerinin yer aldığı toplam 10 şarkı ve Deniz Gibi Sev'in remix'i olmak üzere 11 şarkı bulunuyor.

Naif ses tonuyla dikkatleri üzerine çeken Ayşe Çınar’ın, Akdeniz ve Latin müziği tınıları taşıyan ilk albümüyle aynı ismi taşıyan “Deniz Gibi Sev” adlı şarkısına çekilen yaz klibi önümüzdeki günlerde müzik kanallarındaki yerini alacak.

Radyolara özel Kaan Gökman tarafından hazırlanan “Deniz Gibi Sev”in enerji dolu yeni versiyonunu ekte beğeninize sunuyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.