DENİZ SEKİ'DEN 20. YILA ÖZEL BOSTANCI KONSERİ!

DENİZ SEKİ'DEN 20. YILA ÖZEL BOSTANCI KONSERİ!

Deniz Seki, meslek hayatında geçen 20. yılını muhteşem bir konserle kutlayacak.

Yoğun ilgi gördüğü İstanbul, Ankara, Bodrum ve Antalya’daki “Kavuşma Konserleri” nin ardından yapacağı 8 Aralık’taki Bostancı Gösteri Merkezi konseri için özel sürprizlere ağırlık veren Deniz Seki, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Başarılı meslek hayatının 20’nci yılını özel bir konserle taçlandıracak Deniz Seki, 8 Aralık’ta “Bostancı Gösteri Merkezi” nde hayranlarıyla buluşacak.

Her konserinde muhteşem sahne enerjisi ve performansıyla izleyenleri kendisine hayran bırakan Deniz Seki, Bostancı konserinde dünden bugüne hit olmuş şarkıları ve sahnede söylemekten keyif aldığı özel repertuarıyla 20. yılını kutlayacak.

Özel tasarlanmış sahnesi ve dev prodüksiyonu için de 2 aydan fazla süredir çalışan Deniz Seki konserinde Dile Kolay, Yakamoz, Seni Seveni Sev, Acele, Ağlamak Yok, Zor Mu?, Kop Gel Günahlarından, Suya Hapsettim , İyisin Tabii gibi bir çok gibi pek çok hit olmuş şarkısının yanı sıra yeni albümünden yepyeni şarkıları da ilk defa burada seslendirecek.

Yeni albümden ilk sürpriz

Yorumuyla olduğu kadar söz ve müziğine imza attığı şarkılarla da gönülleri fetheden Deniz Seki, 3 yıllık bir aradan sonra çıkaracağı yeni albümü için stüdyoda okuduğu ilk şarkısını 20’nci yıl şerefine ilk defa Bostancı konserinde sevenlerine söyleyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.