DENİZ SEKİ’DEN ALBÜMDE SON DAKİKA SÜRPRİZİ!

DENİZ SEKİ’DEN ALBÜMDE SON DAKİKA SÜRPRİZİ!

Deniz Seki, 20 yıllık müzik kariyerimin en özel albümü dediği 9. albümünün hazırlıklarını tamamlamak üzereyken albüme son dakikada yeni yazdığı bir şarkıyı da ekledi.

“Öğrendim” isimli şarkı; Deniz Seki’nin hafızalarımıza kazınan aşk şarkıları arasında şimdiden en yüksek sıralarda yerini alacağa benziyor.

 

Albümünün kayıt çalışmalarını, müzik direktörü ve aranjörü İskender Paydaş’ın Bodrum’da yeni açtığı stüdyosunda sürdüren Deniz Seki yeni yazdığı, sözü ve müziği kendisine ait “Öğrendim” şarkısını da albüme ekledi. Duygusal sözleriyle dikkat çekecek şarkıyı son dakikada yazdığını söyleyen Seki, bu şarkıyla içinden geçenleri müzikseverlerle paylaşmak için gün saydığını söylüyor.

 

EKİBİYLE TATİLDE!

 

Ünlü şarkıcı, tıpkı Amerikalı ünlü talk şovcu Oprah Winfrey gibi bütün bir yaz sezonu boyunca canla başla çalışan ekibini tatile çıkararak ödüllendirecek.

Yaz boyunca büyük beğeni toplayan konserlere imza atan Deniz Seki; menajeri, asistanı, kuaförü, makyözü, orkestra elamanları olmak üzere tüm ekip arkadaşlarını Dalaman Hilton’da ağırlayacak. Ekibin tüm masraflarını kendisi karşılayarak beraber tatil yapacak Deniz Seki “Ekip işi benim için çok önemli. Ben işin ön kısmında olanıyım ama arkada işim mutfağında koca bir ekip var. Biz çalıştıkça ve kazandıkça paylaşmayı da bilmeliyiz. Ben paylaştıkça Allah bana daha çoğunu veriyor” diyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.