Deniz Tunca yeni sezonda da ekranlarda olacak

Deniz Tunca yeni sezonda da ekranlarda olacak

Deniz Tunca'nın hazırlayıp sunduğu, Beyaz Tv’deyayınlanan ‘İş'te Moda’ adlı tv programı, yeni sezonda da ekran’da olacak.

Deniz Tunca'nın hazırlayıp sunduğu, Beyaz Tv’deyayınlanan ‘İş'te Moda’ adlı tv programı, yeni sezonda da ekran’da olacak.  Geçen yıl büyük ilgi gören program, İş dünyasının modasının nabzını tutmaya devam edecek. Bu arada güzel sunucu Deniz Tunca , yeni bir proje’nin’de sinyalin verdi. Yaz tatilini Miami’de geçiren Tunca, tatil’de yeni bir proje keşfetti.  Tunca, tatil’de keşif ettiği proje  üzerinde sıkı bir çalışma içine girdi. Yeni projesi için oldukça heyecanlı olan güzel sunucu, 

'' Yeni projemizi Allah nasip ederse herkesin sevdiği, taktir ettiği, oyuncu arkadaşımla birlikte yapacağız. Oyunculuğa  adım attığım zamanlarda bana yön veren , destekolan, herkesin de sevdiği arkadaşımızla yeniden çalışıyor olmam benim için özel bir proje olacağı anlamındadır '' dedi. Geçen sezon ekranda büyükbeğeni toplayan “İş’te Moda” Tv bu başarısıyla Bulgaristan Kültür ve Turizm bakanlığı tarafında ödülle layık görülen Deniz Tunca,”İs’te Moda” Tv programı ile geçtiğimiz sezonda kısa sürede güzel başarılara imza attı. Aldığımız bu ödül’de başarımızın bir kanıtı oldu. Ekibimin başarısını asla unutmam. Bu başarıyı koruyup daha güzel yerlere getireceğim''diye koştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.