Deniz Yücel: Liyakatli yönetim anlayışıyla tüm sorunları çözebiliriz

Deniz Yücel: Liyakatli yönetim anlayışıyla tüm sorunları çözebiliriz

Çiftçi buluşması hakkında açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Adaletli ve liyakatli bir yönetim anlayışıyla tüm sorunları çözecek gücümüz, irademiz, kararlılığımız var." dedi.

Nilda Altın Okay- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir programı kapsamında Küçük Menderes'te çiftçilerle bir araya geldi. Ödemiş, Kiraz, Beydağ, Tire, Bayındır, Torbalı ve Selçuk ilçelerinden çiftçilerin sorunlarının dinlendiği toplantıda katılan CHP İzmir İl Başkanı Av. Deniz Yücel, ekonomik kriz ve hayat pahalılığı karşısında üreticilerin hayatta kalma mücadelesi verdiğine dikkat çekti.

fvcx3g-waaa-ije.jpg

Yücel, toplantıya ilişkin açıklamasında "Küçük Menderes Çiftçi buluşmasında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Ödemiş, Kiraz, Beydağ, Tire, Bayındır, Torbalı ve Selçuk ilçelerimizden çiftçi ve üreticilerle bir araya geldiği toplantıda çiftçilerimizin dertlerini dinledi. Ekonomik kriz ve hayat pahalılığı karşısında toplumun tüm kesimleri ezilirken, çiftçi ve üretici her geçen gün artan mazot fiyatları, elektrik faturaları ve dövize endeksli girdi maliyetleri nedeniyle adeta hayatta kalma mücadelesi veriyor. Sorun çok ama sorunları da biliyoruz, çözümleri de.... Adaletli ve liyakatli bir yönetim anlayışıyla tüm sorunları çözecek gücümüz, irademiz, kararlılığımız var." ifadelerini kullandı.

fvcx4q5wuaajtug.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.