Deniz Yücel: Türkiye'yi kadınların gücüyle değiştireceğiz!

Deniz Yücel: Türkiye'yi kadınların gücüyle değiştireceğiz!

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ın da katıldığı Kadın Buluşmaları'nda konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Türkiye'yi kadınların gücüyle değiştireceğiz!" dedi.

Nilda Altın Okay- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı ve Menderes İlçe Başkanlığı'nın iş birliği ile düzenlen Kadın Buluşmaları'na, Menderesli kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, eşi Aslı Kayalar, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet İşler katıldı.

fvifksuwyaatvbz.jpg

Başkan Kayalar, etkinliğe ilişkin paylaşımında "CHP İzmir İl Başkanımız Deniz Yücel, İzmir Milletvekilimiz Sevda Erdan Kılıç, İl Başkan Yardımcımız Fulya Alçay, İlçe Başkanımız Ahmet İşler, eşim Aslı Kayalar ve parti örgütümüzle birlikte, il ve ilçe başkanlığımızın ortaklaşa düzenlediği “Kadın Buluşmaları” etkinliğinde kadınlarımızla bir araya geldik. CHP iktidarında hayata geçireceğimiz projelerimizi ve çözüm önerilerimizi anlattık. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

fvifktux0aamb-m.jpg

Kadınların toplumsal dönüşümdeki önemine vurgu yapan Deniz Yücel, "Ev kadınlarıyla buluşmalarımıza Menderes İlçemizde devam ettik. Kadın gücü öyle bir güçtür ki, kadınlar örgütlenirse dünyayı değiştirir. Türkiye'yi de kadınların gücüyle değiştireceğiz" diye konuştu.

fviflu4xwaa2pb3.jpg

Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ise "İl Başkanımız Deniz Yücel, Menderes İlçe Başkanımız Ahmet İşler ve Menderes Belediye Başkanımız Mustafa Kayalar ile birlikte Menderes İlçe Başkanlığımızın düzenlediği kahvaltıda Menderesli kadınlarla bir araya gelerek partimizin politikalarını anlattık." dedi.

fvhtg27xsaazggo.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.