Deniz Yücel'den AK Parti'ye yanıt

Deniz Yücel'den AK Parti'ye yanıt

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Partili mevkidaşı ve AK Partili milletvekillerinin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaretiyle ilgili yaptıkları eleştirilere sosyal medyadan yaptığı açıklamayla yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 günlük İzmir ziyaretini koku üzerinden eleştiren AK Parti İzmir Teşkilatına yanıt verdi. Yücel, sandık göndermesi yaparken, koku üzerinden gelen eleştirilere ise "Ülkede her şey güllük gülistanlık. Bir, körfezin kokusu kaldı." dedi. Ekonomik krizini vatandaşın ocağına incir ağacı diktiğini savunan Yücel, "Korkunuzdan, çeyiz sandığı görseniz, seçim sandığı zannedip kaçacak haldesiniz. Az daha bekleyin. Sizi İzmir marşıyla uğurlayacağız..." ifadelerini kullandı.

61979905-620x410.jpg

CHP İzmir İl Başkanı Yücel'in sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle;

"Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 günlük İzmir programı ve İzmirli vatandaşlarımızın kendisine gösterdikleri yoğun ilgi ve sevgi birilerini çok rahatsız etmiş. Dünden beri bu sevgiden korkup saçmalamayan ne Tarım Bakanı kaldı, ne Aktroller ne de Akp'li mevkidaşım.

Siz, yaşadığınız saltanattan ya sarhoş oldunuz, ya da gördüğünüzü de duyduğunuzu da, idrak edemeyecek hale düştünüz. Bu memlekette ekonomik kriz yok mu? Ortalama bir arabanın deposu en az 1.500 liraya dolmuyor mu? Elektrik faturaları insanların ocağına incir ağacı dikmedi mi?

Faiz sebep enflasyon sonuç dediniz, enflasyonu, doları, euroyu uzaya gönderdiniz. Sizin kafanıza göre ülkede her şey güllük gülistanlık. Bir, körfezin kokusu kaldı. Farkında mısınız? İzmir'de oylarınız dibi gördü görecek.

Korkunuzdan, çeyiz sandığı görseniz, seçim sandığı zannedip kaçacak haldesiniz. Az daha bekleyin. Sizi İzmir marşıyla uğurlayacağız..."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.