Deniz Yücel'den CHP’li  başkanlara sert uyarı! 

Deniz Yücel'den CHP’li  başkanlara sert uyarı! 

CHP’li belediye başkanlarına İl Başkanı Deniz Yücel’den üstü kapalı tepki geldi.

CHP'li bazı belediye başkanlarının tercihleri tartışma konusu oldu. Parmakla gösterilecek sayıdaki örneğe rağmen yandaşlar AK Parti cenahında yapılan kayırmaları görmeksizin CHP'yi hedef gösteriyor. CHP ise yanlışla uzlaşmadan, parti politikaları doğrultusunda gerekli adımları atıyor. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşmek için Ankara’ya giden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ayağının tozuyla Bayraklı İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’na katıldı. Ankara’dan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kucak dolusu sevgilerini getirdiğini belirten Yücel isim vermeden son günlerde ülke gündemine olumsuz eleştirilerle gündeme gelen CHP’li belediye başkanlarını üstü kapalı, sert bir dille eleştirdi.

Yücel “Biz umudumuz halk dedik, halk da 'umudumuz CHP' dedi ve destek verdi. Şimdi bu umudu genelde iktidara taşımak zorundayız. Bu yolda duraksayacak, yürürken yanlış yollara sapacak veya kendi ikbali kendi çıkarını düşünecek olanlara bu ailede yer yok. Aldığımız görevler, makamlar mevkiler değişir. Bunların hepsi gelip geçici. Ancak şu göğsümüzde taşıdığımız rozetin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün göğsünde taşıdığı rozet olduğunu unutmadan çalışırsak partimizi iktidara taşırız ve bu halka umut oluruz. CHP iktidarı için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Yücel’in bu açıklamaları ‘disiplin yoluna mı gidilecek?' sorusunu beraberinde getirdi.

İŞTE DENİZ YÜCEL BAYRAKLI DANIŞMA KURULU’NDA YAPTIĞI KONUŞMA:

 “Bayraklı ilçe örgütümüzün, fedakar, vefakar, cefakar, örgüt emekçileri, değerli Cumhuriyet Halk Partililer, değerli yol arkadaşlarım hepinizi saygıyla selamlıyorum. Danışma kurulu toplantıları partimize yön veren, hatalarımızı ve eksiklerimizi görmemizi sağlayan, güçlü yönlerimizi daha da geliştirmemizi sağlayan toplantılardır. Biz bu toplantılarda eleştirilemizi yapıcı bir üslupla dile getirerek birbirimizi kırmadan incitmeden, üzmeden daha doğruyu daha güzeli bulmak için bir araya geliyoruz. Umarım ki aynı görüşü paylaşıyoruz. Zor bir seçim yaşadık. Gözler CHP’deydi, gözler İzmir’deydi, Gözler İzmir’in Bayraklı ve Bayraklı gibi metropol ilçelerindeydi. Her şeyden önce Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun attığı doğru adımlarla, yürüttüğü doğru ittifak sürecindeki resmi ve gayri resmi paydaşlarıyla kurulan doğru diyaloglarla Türkiye genelinde büyük bir başarı yakaladık. En önemlisi halkın desteğini aldık ve tüm kesimleri kucaklayan bir dille İstanbul ve Ankara’da 25 yıldır ve ülke genelinde 17 yıldır süren iktidar olan anlayışa karşı toplumun tüm kesimleri için umut oldu.

Ankara’dan geldim. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme yaptım. Döndüğümde Bayraklı İlçe Danışma Kurulu toplantısına katılacağımı söyledim. Genel Başkanımız sizlere kucak dolusu sevgi gönderdi. 31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktık. Hem İzmir’de hem de Türkiye başarılı sonuçlar aldık. Bayraklı ilçemizde de CHP’nin bayrağını dalgalandırmaya devam ediyoruz.
 
BAŞKAN SANDAL'IN HAKKINI TESLİM ETMEK LAZIM

Bayraklı’da alınan bu başarılı sonuç, yani yüzde 55 ile seçimi kazandık. Başta ilçe başkanımız Cemalettin Alper’e ve onun şahsında tüm parti örgütümüze teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum. Mücadeleciliğiyle Belediye Başkanımız Serdar Sandal'ın da bu başarıda hakkını teslim etmek lazım, örgütten gelen kişiliğiyle, mütevaziliği, çalışkanlığı ve mücadeleciliğişle bu başarıda büyük bir katkısı olduğunu düşünüyorum. Bizler Türkiye’de de Genel Başkanımıza, belediye başkanlarımıza ve adaylarımıza, meclis üyelerimize atılan bütün iftiralara, hakarete varan söylemlere karşı seçimi kazandık. Çünkü gücümüzü halktan aldık, yalan söylemiyoruz. Sırça köşklerden, saraylardan, vatandaşı küçük gören onlara tepeden bakan bir anlaşıyla bugüne geldi.

BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN ÖNCE İNSAN GELİR

Şimdi Bayraklı için, İzmir için ve Türkiye için daha çok çalışma zamanı. AK Parti’nin 17 yıllık iktidarında yarattığı tahribatları hep birlikte görüyoruz. Ekonomik anlamda bitmeyen krizler, halkı küçük gören söylemler, kendilerinden olmayanları düşünmeyenleri hain ve terörist ilan eden anlayışa karşı umut olduk, halka umut verdik. Yüzde 20’leri geçen gerçek işsizlik rakamlarıyla vatandaşı sokağa çıkamaz hale getiren anlayışa karşı umut olduk. Dış politikada sürekli bocalayan ve taraf değiştiren bu iktidara karşı halkın tek bir umudu var o da CHP’dir. Bizim için her şeyden önce insan gelir. Her türlü ayrımcılığı rededen anlayaşımızla iktidara yürüyoruz. Türkü, Kürdü Lazı, Çerkezi Anadolu'nun dört bir yanından insanımızla bu vatanı birlikte kurduk ve millet olmayı başardık. Sen Alevisin, sen Kürtsün, sen göçmesin desek bugünleri göremezdik. O yüzden geçmişimizden dersler çıkaracağız, tarihimizi bileceğiz. Her türlü ayrımcılığı reddederek iktidara yürüyeceğiz.

ŞİMDİ UMUDU İKTİDARA TAŞIMAK LAZIM

31 Mart sonsarı gelen başarıyı hizmete çevirme ve Türkiye için bir kurtuluş reçetesi yazma zamanı. Martın sonu bahar oldu ama bu baharı sürekli kılmak gibi bir sorumluluğumuz var. Belediye başkanlarımız attıkları her adımı bu bilinçle atmak ve verdikleri sözlerden çok daha ötesinde hizmetler yapmak durumundadır. İlçe örgütlerimiz belediye başkanlarımızın hem destekçileri hem de denetçileri olduklarını unutmadan çalışmak durumundalar. Biz umudumuz halk dedik, halk da umudumuz CHP dedi ve destek verdi. Şimdi bu umudu genelde iktidara taşımak zorundayız. Bu yolda duraksayacak, yürürken yanlış yollara sapacak veya kendi ikbali kendi çıkarını düşünecek olanlara bu ailede yer yok. Aldığımız görevler, makamlar mevkiler değişir. Bunların hepsi gelip geçici. Ancak şu göğsümüzde taşıdığımız rozetin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün göğsünde taşıdığı rozet olduğunu unutmadan çalışırsak partimizi iktidara taşırız ve bu halka umut oluruz.

BELEDİYE BAŞKANLARIMIZLA İKTİDARA YÜRÜYORUZ

CHP iktidarı için çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyeti korumak için çalışmaya devam edeceğiz. İşte o zaman Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetlerine gerçek anlamda sahip çıkmış olacağız. Şunu asla unutmayın biz iktidara yürüyoruz. Genel Başkanımızla iktidara yürüyoruz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’le iktidara yürüyoruz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile iktidara yürüyoruz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaşla iktidara yürüyoruz ve tabii ki Bayraklı Belediye Başkanımız Serdar Sandal ve şu anda ismini sayamayacağım nice belediye başkanlarımızla ve tüm örgütümüzle iktidara yürüyoruz. O yüzden birlik beraberlik sağlamanın tam zamanı, parti içi kısır çekişmelerle uğraşmamanın tam zamanı diye düşünüyoruz. Ben danışma kurulumuzun Bayraklı ilçemize, partimize ve kentimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yeni seçilen belediye başkanımız Serdar Sandal’a da yürümüş olduğu bu yolda, sizlerin destek olacağını onun da CHP’ye yakışan hizmetlere imza atacağına yürekten inanıyorum. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.