Deniz Yücel'den Sefa Şahin'e sert tepki!

Deniz Yücel'den Sefa Şahin'e sert tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Binasına ırkçı, kin ve nefret içeren yazılar yazıldı.

Medya Ege- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medyadan yaptığı açıklamayla CHP İzmir İl Binası’na ırkçı, kin ve nefret içeren yazılar yazıldığını duyurdu. Deniz Yücel, olaya ilişkin “Dün gece il binamızın duvarına ırkçılığı öven, kin ve nefret ifadeleri içeren yazılar yazılmış olup konu ile ilgili polis ve savcılıkça soruşturma başlatılmıştır. Süreci takip ediyoruz. Kin, nefret ve şiddetten medet umanlar bilsinler ki umduklarını bulamayacaklar” açıklamasında bulundu.

akpli-twit.jpg
Deniz Yücel'in açıklamasını sosyal medyadan cevap veren AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Şahin ise, “Meraklanma, ‘ırkçılığı öven, kin ve nefret’ ifadeleri tam olarak sizin vizyonunuza ait, onlarda sizin partilileriniz çıkacaktır, tüm pislik işler CEHAPE’den ürüyor çünkü” yorumunu yaptı.

yucel-yanyt.jpg

Yücel’den AKP’li Şahin’e ise sert tepki geldi. Yücel, AKP’li Şahin’e yanıt olarak; “Sana kemik atan olmadı ama sen üzerine alınmışsın. Pisliği bu ülkeye sen ve senin zihniyetindekiler getirdi. Haddini bil sabrımızı sınama!” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.