Denizli'de Feci Kaza: 2 Ölü 19 Yaralı

Denizli'de Feci Kaza: 2 Ölü 19 Yaralı

Denizli'de yolcu otobüsü devrildi: 2 Ölü 19 Yaralı

Denizli Çivril yolunun Yokuşbaşı bölümünde sabah saat 09.00 sularında meydana gelen kazada Nurettin Avcı yönetimindeki otobüs yağış nedeniyle kayganlaşan yoldan çıkarak devrildi.

Yoldan çıkan otobüs refüje çarpmasının ardından devrildi. Otobüste bulunan 2 yolcu yaşamını yitirirken Sürücü Nurettin Avcı, Emine Yılmaz, Kadir Yılmaz, Emine Gül, Merve Çakmakçı, Sultan Uyar, Ahmet Emin Demir, Ramazan Doğru, Suna Çakmakçıoğlu, Serpil Kaya, Fatma Karakurt, Yunus Emiroğlu, Muhammed Emiroğlu, Musa Karakaya, Şahin Tıngır, Osman Türkileri, Raziye Karakaya, Ahmet Avcı ve Mehmet Akçekaya yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların güvenlik güçleri ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
 
Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Denizli’de çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazada hayatını kaybedenler otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Yol kaza nedeniyle yolun bir kısmı trafiğe kapatıldı. Devrilen otobüs daha sonra çekicilerle kaldırılarak, yol tamamen trafiğe açıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.