DENİZLİ'NİN KÜLTÜR ELÇİSİ

DENİZLİ'NİN KÜLTÜR ELÇİSİ

Denizlili yazar Baki EVKARALI, Türkiye'de geniş kitlelere ulaşarak Denizlimizi Ulusal ve Uluslararası fuarlarda temsil etmeye devam ediyor.

Kişisel çabasıyla yol alan yazar, Yazar-Bir ve Türkiye Yazarlar Birliği üyesi olmasının yanında, bu zamana kadar yaptığı sosyal sorumluluk çalışmaları ile Denizlinin sevilen isimlerinden. Edebiyatımıza kazandırdığı 4 eseri bulunan yazar 2017 yılında bir roman ve bir deneme kitabının müjdesini verdi. 2013 yılında "Ellerim Sen Kokuyor Sevgili", 2014 yılında "Seccadem aşkım ve ben", 2015 yılında "Elifname", 2016 yılında da "Niyet Ettim Aşk'a" eserlerini edebiyatımıza kazandıran yazar sempatik davranışları, doğal yaklaşımı ve insana insan gibi değer verdiğini hissettiren yapısıyla kısa zamanda geniş kitlelere hitap edip kalplerde yerini aldı. Şiir dinletilerinin efsunlu sesi haline gelen yazar, yorumculuğuyla da dikkat çekiyor.
20 Aralık 2016 – 01 Ocak 2017 tarihleri arasında açık olacak olan 1. Kubilay Kitap Fuarı’nın resmi açılışı 23 Aralık Cuma günü saat 11.30’da Sevenleriyle imza gününde buluştu. Yazar Baki Evkaralı 24- 25 Aralık 2016 tarihlerinde imza gününde okurlarıyla buluşurken, yine Denizli’yi temsil etti. 
" İlk emirin "Oku" olmasıyla aşkla yazma sevdasının peşine düşen inançlı bir Denizlili olarak, memleketimi temsil etmeye çalışıyorum, kendi başıma mücadele ederken maddi ve manevi noktalarda zorlanıyorum ama memleket sevdam beni ayakta tutan tek sebep. Denizlimizde de bir kitap fuarı olmasını çok arzuluyorum. Okurlarımla birlikte olmanın yanında memleketimin güzelliklerini bir kültür elçisi olarak onlara anlatmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Memleketimizin yazarlarının her açıdan desteklenerek daha ileriye götürebilecek seviyeye getirilmesinin önemli olduğuna inanıyorum. Bu bağlamda elimden geleni yapacağım. Bu dünya sevgiyle ve iyilikle değişecektir. Bu fuarda da diğer fuarlarda olduğu gibi elimden geldiğince temsil edeceğim, İzmir'de yaşayan Denizlililerin, İzmirli okurlarımın beni yalnız bırakmayacağına inanıyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.