Deodorantınızı artık cüzdanınızda taşıyın

Deodorantınızı artık cüzdanınızda taşıyın

Koku, temizlik ve canlılığın en önemli kaynağıdır…

Öyle ki, güzel bir kokunun yaratacağı eşsiz etkinin yanı sıra kötü bir kokunun yaratacağı hayal kırıklığını tahmin bile edemezsiniz. Tam bu noktadan yola çıkan Fresh’n Soft, kötü kokuları hapsedecek ve kendi eşsiz kokusunu ortaya çıkaracak çok özel bir ürünle geliyor. Deo Mendiller, deodorant anlayışını değiştirmeye hazırlanıyor.

Doğal minerallerden gelen ferahlık…

Fresh’n Soft Deo, mendillerinin özel formülü sayesinde benzerlerinden çok daha farklı bir deneyim sunuyor. Ter kokusunu azaltmada diğer alkollü ürünlere göre etkinliği test edilmiş özel deodorant aktifi sayesinde kötü koku oluşumunu engelliyor. Bu özel aktif bir yandan ter bölgesinde bakteri oluşumunu önlerken, cildin kendine özgü florasını korumasına da yardımcı oluyor.

Fresh’n Soft, özel içeriğiyle ter bezi kanallarını tıkamayarak, sürüldüğü bölgedeki doğal bakterileri etkisiz hale getirerek ter kokusunu önlüyor. Deo mendillerin içeriğindeki özenle seçilmiş, tamamen doğal mineral ve bitkiler tahriş yapmadan hijyenik bir temizlik sağlıyor. Deo mendiller, terlemeyi durdurmadan vücudun doğal dengesini koruyarak, sağlıklı ve etkin korunma sunuyor. 

Pratik ve kullanışlı yapısıyla da fark yaratan Fresh’n Soft Deo, kadınlar için büyük bir kolaylık sağlıyor. Deo mendiller, çantada ve cepte taşınabilen tasarımı sayende ihtiyaç duyulan her an yanınızda yer alıyor. Duşta, sporda, banyoda, güzel kokmak istediğinizde, tazelenme ihtiyacı duyduğunuzda ya da sadece canınız istiyor diye bile “Fresh’n Soft Deo” ıslak mendilini güvenle kullanabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.