Süleyman Soylu depremin merkez üstünde vatandaşlarla görüştü

Süleyman Soylu depremin merkez üstünde vatandaşlarla görüştü

Dün gece 03.30'da meydana gelen depremin ardından İzmir'e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremin merkez üssü olan Buca'da vatandaşlarla görüştü.

Merkez üssü İzmir Buca’da saat 03.29’da meydana gelen depremin ardından İzmir’i ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önce Buca Hasanağa Parkı’ndaki vatandaşlarla bir araya geldi.

İzmirliler, saat 03.29’da meydana gelen depremle sarsıldı. Merkez üssü Buca ilçesi olan 4.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle İzmirliler sokağa döküldü, 2 kişi panikle balkonlarından atlayarak hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Deprem nedeniyle Konak ilçesinde bulunan tarihi Selahattinoğlu Camii’nin de minaresi yıkıldı.

aw751523-01.jpg

İzmir’e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da caminin olduğu bölgede incelemelerde bulundu. Bakan Soylu, daha sonra Bucalı vatandaşların toplandığı Hasanağa Parkı’na geçti. Burada genç ve çocuklarla sohbet eden Bakan Soylu’nun yanında İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.