Depremzede gençler, Bayraklı'da buluşacak

Depremzede gençler, Bayraklı'da buluşacak

Depremzede gençleri sosyal anlamda desteklemek amacıyla etkinlik düzenleyen Bayraklı Belediyesi, etkinliğin detaylarının açıklandığı paylaşımda "Depremin bıraktığı izleri hep birlikte güçlü bir şekilde sileceğiz" ifadelerine yer verdi.

Medya Ege- Bayraklı Belediyesi, depremzede gençleri sosyal anlamda desteklemek ve ilgi alanlarına yönelebilecekleri imkanları sağlamak amacıyla "Depremzede gençlerle buluşuyoruz" etkinliği düzenliyor. Bayraklı Mürdüm Park'ta 8 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek olan etkinlik, yaş gruplarına göre iki oturum halinde yapılacak. Lise ve üniversite yaş grubu oturumu 12.00-14.00 saatleri arasında, ortaokul ve öncesi yaş grubu oturumu ise 14.30-16.30 saatleri arasında gerçekleşecek.

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) katkılarıyla düzenlenen etkinliğe yönelik paylaşımına "Depremin bıraktığı izleri hep birlikte güçlü bir şekilde sileceğiz..." notunu ekleyen Bayraklı Belediyesi, paylaşımında "Tüm Bayraklılı gençlerimiz, etkinliğimize davetlidir" ifadelerine yer verdi.

fipyjwgwyakhozs.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.