Depremzedeler evlerine kavuştu

Depremzedeler evlerine kavuştu

Geçen yıl yaşanan İzmir Depremi'nin ardından tamamlanan 596 konut ve 145 işyeri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle İzmirli depremzedelere teslim edildi.

30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen İzmir Depremi'nin ardından evleri yıkılan veya ağır hasar gören depremzedeler, TOKİ (Toplu Konut İdaresi) Başkanlığı tarafından yapılan evlerine kavuşmanın heyecanını yaşıyor.

Depremin ardından inşasına başlanan ve bir yıllık süre içerisinde tamamlanan 596 konut ve 145 iş yeri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı anahtar teslim töreniyle, İzmirli depremzedelere teslim edildi. Yeni evlerine kavuşan depremzedeler ise, TOKİ tarafından yapılan konutlarını incelerken duygu dolu anlar yaşadı. Yeni evlerini oldukça beğenen depremzedeler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet yetkililerine teşekkür etti.

aw476454-08.jpg

"Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun"

Depremde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı sakinlerinden Ayşe Parmak, yeni inşa edilen evlerini çok beğendiklerini söylerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da teşekkür etti. Parmak, "Evimizi çok beğendik, çok güzel olmuş. Cumhurbaşkanımızdan Allah bin kere razı olsun. Emeği geçen tüm devlet yetkililerine teşekkür ediyorum dedi.

aw476454-03.jpg

Ayşe Parmak'ın eşi Süleyman Parmak ise, "Sevinçliyiz, çok mutluyuz. Allah devletimizden razı olsun. Evlerin hem içi hem de dış cepheleri çok güzel oldu. Cumhurbaşkanımız bizi sevindirdi. Bir yıla varmadan bitirdi çok şükür. Hepsine çok müteşekkiriz" açıklamasında bulundu.

"Evimizi çok beğendik"

Depremde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı sakinlerinden Erkan Parmak, "Evimizi çok beğendik, gerçekten de çok güzel olmuş" diye konuştu.

Sibel Parmak ise, "Çok sevinçliyiz, ilk gördüğümde çok duygulandım. Depremde evimiz yıkıldı, büyük acılar çektik ama yeni evimizi teslim almamız, acımızı bir nebze olsun dindirdi" sözlerine yer verdi.

aw476454-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.