Derbi Heyecanına Yapay Zeka Skor Tahmini Eklendi

Derbi Heyecanına Yapay Zeka Skor Tahmini Eklendi

Futbolun en heyecanlı zamanlarının başında derbiler gelmektedir.

futbolun en heyecanlı zamanlarının başında derbiler gelmektedir. Özellikle ezeli rakipler karşılaşacağı zaman insanların büyük çoğunluğu sabırsızlanmaktadır. Ayrıca derbi kimler arasında oynanırsa oynansın her takım taraftarı bu maça ilgi duymaktadır.

Tabi Türkiye Süper Lig'inde en önemli derbiler arasında Fenerbahçe-Beşiktaş maçı gelmektedir. Şampiyonluk yolunda önem arz eden bu maçın sonucunu bilmek oldukça zor. Bu konuda yapay zekanın tahmini ise insanları daha çok heyecanlandırdı.

Beşiktaş İle Fenerbahçe Arasında Derbi Heyecanı

Süper Lig'in sezon arasına girmesine artık sadece birkaç maç kaldı. Ligin başından beri heyecan ise hiç eksik olmadı. Ligin 15. haftasına geldiğimizde ise şampiyonluk yarışının daha çekişmeli olduğu görülüyor. Özellikle Beşiktaş ve Fenerbahçe derbisi büyük bir öneme sahip olarak karşımıza çıkıyor.

Ligin 15. haftasına gelinirken maç eksiği bulunan Fenerbahçe 2. sırada yer alıyor. Beşiktaş ise hemen onun ardından 3. sırada bulunuyor. İşte bu yüzden maçın oldukça heyecanlı geçmesi bekleniyor. Fenerbahçe zirvede yer almak isterken Beşiktaş ise şampiyonluk yarışından kopmak istemiyor. Fenerbahçe 37 puana sahip iken Beşiktaş ise 26 puanda bulunuyor.

Gözler Yapay Zeka Teknolojisine Çevrildi

Bilindiği üzere içinde bulunduğumuz çağda teknoloji oldukça gelişmiş bir konumda yer alıyor. Doğal olarak her türlü konu hakkında yapay zekadan yardım almak mümkün oluyor. Bunun için futbol içinde yapay zeka teknolojisi önemli görülmektedir.

Derbi heyecanına yapay zekanın tahmini damga vurdu. Çünkü Beşiktaş-Fenerbahçe maçının tahmini yapay zekadan geldi. Buna göre maçın kaybedeni Beşiktaş olmayacak sonucu çıktı. Bunun nedeni ise maçın Beşiktaş lehine sonuçlanacak olması. Maçın sunucu ne olursa olsun Beşiktaş ya kazanacak ya da berabere kalacak şeklinde tahmin görülüyor. Doğal olarak yapay zekaya göre Fenerbahçe maçı kazanamayacak.

Beşiktaş İle Fenerbahçe Maçında Yapay Zekadan İki Tahmin

mostbet giriş ile bahis ve futbol konusunda her türlü bilgiye ulaşmak mümkündür. Ayrıca Mostbet her zaman futbolun ve diğer sporların yanında olmaktadır. Derbi heyecanı içinde Mostbet'ten yararlanmak mümkündür. Google'ın yapay zekası olan Bard'ın derbi için tahmini ortaya çıktı. Bu tahmine göre Beşiktaş, maçı kaybetmiyor.

Birinci tahmin;

Beşiktaş 2-1 Fenerbahçe.

İkinci tahmin;

Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe.

Yapay zeka Brad'in derbide Beşiktaş'ı daha avantajlı gördüğü dikkat çekiyor. Tabi tahminlere göre maçta iki tarafta golü buluyor. Ancak yapay zekaya göre maçı Fenerbahçe'nin kazanma şansı yok. Bunun yanında beraberlik aslında iki takım içinde pek bir anlam ifade etmiyor. Özellikle Beşiktaş'ın maçtan 3 puan çıkarması onlar için oldukça önemli görülüyor. Fenerbahçe'de ligin lideri olmak adına 3 puan almak için sahada olacak.

İki Takımda Derbi Öncesi Eksikler Bulunuyor

Derbi maçlarda takımların eksik kadroya sahip olması son derece can sıkıcıdır. Çünkü maçta her oyuncu oldukça önem arz etmektedir. Doğal olarak maçın sonucu bile eksiklere göre değişiklik gösterebilir. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yapılacak derbide de eksikler göze çarpıyor.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao ve Miha Zach derbide forma giyemeyecek. Mert Hakan Yandaş ve Serdar Aziz'in ise maç saatinde oynayıp oynamayacağı netlik kazanacak. Djiku'nun ise maçın kadrosunda yer alması bekleniyor.

Beşiktaş cephesinde ise Valentin Rosier ve Arthur Masuaku kadroda yer almayacak. Ayrıca Milot Rashica ile Yakup Arda Kılıç maça çıkmayacak isimler olarak göze çarpıyor.

İki takımda da eksikler bulunuyor ve maçın bu şartlarda nasıl geçeceği merak konusu oldu. Derbi saati yaklaştıkça merak daha da artacağa benziyor.

Aboubakar'dan Fenerbahçe'ye 5 Maçta 4 Gol

Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı Aboubakar, Fenerbahçe derbisine 5 kez çıktı. Bu 5 maçta Vincent Aboubakar'ın 4 gol attığı görülüyor. 31 yaşındaki yıldızın gol attığı maçlarda Beşiktaş 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Gözler Edin Dzeko'da Olacak

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Dzeko derbi için özel olarak hazırlandı. Zaten dünyaca ünlü Dzeko'nun tehlikeli bir golcü olduğunu herkes biliyor. Özellikle Süper Lig'de 11 gole ulaştı. Sezon sonunda bu gol sayısının daha yukarılara çıkması bekleniyor. Aslında bir süre sessiz kalan golcünün Sivasspor maçında formunu yakaladığı görüldü. Bundan dolayı Beşiktaş'ın bu oyuncuyla çok dikkat etmesi gerekiyor.

Edin Dzeko'nun santrafor mevki için önemli isimlerden birisi olduğu biliniyor. Roma ve Inter gibi üst düzey takımlarda top oynadı. Fenerbahçe'ye transfer olması da bu yüzden gündeme oturdu. 37 yaşında olmasına rağmen gollerine ara vermeden kariyerime devam ediyor. Derbide Fenerbahçe'nin en önemli kozu Edin Dzeko olacaktır.

Livakovic 14 Maçta 18 Gol Yedi

Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Livakovic toplamda 14 maça çıktı. Bu maçların 11'i Süper Lig'e ait. Diğer üç maç ise UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne ait. Livakovic Süper Lig de 9 gol yerken Avrupa Konferans Lig'inde ise yine 9 gol yedi. Derbi mücadelesinde ise performansı şimdiden merak oldu.

Derbilerde forvetler kadar kaleciler de oldukça önemli olarak görülüyor. Çünkü sahada yer alan golcüleri durdurmak pekte kolay olmayacak. Bu yüzden Livakovic içinde derbide heyecan yüksek olacaktır. Üstelik ligde en az gol yiyen takımlar arasında Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe ikinci sırada geliyor.

Mert Günok 19 Maçta 21 Gol Yedi

Maçta gözlerin olacağı önemli bir isimde Mert Günok olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle Tadic ve Dzeko gibi tehlikeli silahlara karşı Mert'in performansı çok merak ediliyor. Mert Günok'un Süper Lig de 10 maçta 10 gol yediği biliniyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise 9 maçta 11 gol yedi. Böylelikle tüm kulvarlarda 19 maça çıkan milli kalecinin yediği gol sayısı 21 oldu.

Kırmızı Kartlar Dikkat Çekiyor

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanan maçlarda kartların olması dikkat çekiyor. İki takım arasında yapılan son 28 maçta 172 sarı kart çıktı. Kırmızı kart sayısı ise 18 olarak biliniyor. Bundan dolayı derbide kart çıkma olasılığı bir hayli yüksek.

Derbinin gergin bir ortamda geçmesi sürpriz olmaz. Tüpraş Stadı'nda oynanacak olan maçın içerisinde heyecan asla eksik olmayacak gibi görünüyor. Bu durumda maçta kartlar çıkması pekte sürpriz olmaz. Bakalım bu müthiş derbide kaç tane kart çıkacak.

Muhtemel 11'ler Belli Oldu

Her maçtan önce muhtemel 11'ler oldukça ilgi çekmeyi başarıyor. Böylelikle maçın daha heyecanlı bir yapıya kavuşması mümkün oluyor. Derbiden öncede Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarının muhtemel 11'leri belli oldu.

İki takımda maça çok istekli bir şekilde çıkıyor. Kadrolar buna göre hazırlandı ve maçın gidişatı oyuncu değişikliklerini belirleyecek. Oldukça hareketli ve heyecanı yüksek bir maç seyircileri bekliyor.

Beşiktaş muhtemel 11'i;

Mert Günok.

Onur Bulut.

Necip.

Amartey.

Bakhtiyor.

Gedson.

Hadziahmetovic.

Chamberlain.

Cenk Tosun.

Rebic.

Aboubakar.

Fenerbahçe muhtemel 11'i;

Livakovic.

Osayi SamuelSamet Akaydin

Djiku.

Ferdi Kadıoğlu.

İsmail Yüksek.

Fred.

İrfan Can.

Szymanski.

Dusan Tadic.

Dzeko.

Beşiktaş ve Fenerbahçe derbi öncesi yoğun bir hazırlık dönemi geçirdi. Maç öncesinden belli olan muhtemel 11'ler heyecanın artmasına yol açtı. Özellikle gözler Dzeko, Tadic, Aboubakar ve Cenk Tosun üzerinde olacak. Gol atması muhtemel olan bu oyuncular ile derbi daha güzel geçebilir. Tabi derbi söz konusu olduğunda farklı oyuncularında ön plana çıkması muhtemel olacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.