Dereköy Örnek Mahalle Oldu

Dereköy Örnek Mahalle Oldu

Kula Belediyesi’nin Dereköy Mahallesi’nde başlattığı alt ve üstyapı çalışmaları tamamlandı. 

Dereköy Mahallesi sakinleri, yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından Kula Kaymakamı Murat Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve protokol üyelerini davet ederek hayır yemeği verdi. Başkan Tosun, yapılan çalışmaların hayırlı olmasını dileyerek çalışmaların diğer mahallelerde de devam ettiğini, bu çalışmalar neticesinde Kula'nın tüm mahallelerinin Dereköy gibi modern ve kaliteli alt ve üst yapıya kavuşacağını söyledi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi tarafından Dereköy Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar kapsamında, mahalleliler sağlıklı altyapı ve modern yollara kavuştu. Yıllardır görmedikleri hizmetlere kavuşmanın sevincini yaşayan Dereköy Mahalle sakinleri, hayır yemeği düzenledi. Hayır yemeği davetine katılan Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Jandarma Komutanı Hikmet Aybars Hayta, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyeleri İlyas Macun, Vedat Yılmaz, Mehmet Karaayak, Murat Yanbolu, Alaattin Sönmez, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Esnaf Odası Başkanı Aytekin Şadan, Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Dereköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Hancı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar, İlçe Müftüsü Kamil Kırgız’ın kıldırdığı cuma namazında hep birlikte saf tuttu. Cuma Namazı sonrasında gelen misafirlere yemek ikram eden Mahalle sakinleri Başkan Tosun ve ekibine Dereköy’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Kaymakam Güven, kurum ve daire amirleri ile Mahallede çalışma yapılan noktaları inceleyen Başkan Tosun, yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

Başkan Tosun “Taş Üstüne Taş Koyan Herkesten Allah Razı Olsun’’
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’nın tüm mahallelerinde olduğu gibi Dereköy Mahallesi’ne de hizmet götürdüklerini belirterek, “Dereköy Mahallesi’nde altyapı sorununu kökten çözüme kavuşturduk. Mahallemiz kanalizasyonu, içme suyu hatları ve yenilenen yollları ile modern ve örnek bir mahalleye dönüştü. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapacağımız çalışmalarla diğer mahallelerimizde bu kimliğe kavuşacak. Bu hizmetlerin gelmesinde destekleri olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. Kula için taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.