Dereler Artık Eziyet değil

Dereler Artık Eziyet değil

Şehzadeler Sancaklıbozköy Mahallesi’nden geçen derede mahalle muhtarından gelen talep sonrası başlanan temizlik çalışmasını tamamlayan MASKİ Genel Müdürlüğü, taşkın sorununu ortadan kaldırdı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, dere temizlik çalışmaları kapsamında yaptığı işlerle vatandaşların sıkıntılarına çözüm oluyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan ve bugüne kadar birçok mahallenin sıkıntısını ortadan kaldıran çalışmalar il genelinde tüm hızıyla sürüyor. Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi’nden geçen derede MASKİ ekiplerinin temizlik çalışması noktalandı. Mahalle Muhtarı Kadir Dalgın, MASKİ’den talep ettikleri temizlik çalışmasının kısa bir sürede noktalanması sebebiyle teşekkür etti.

Mahalle muhtarından gelen talebe anında çözüm
Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak, kısa sürede büyük işler başardıklarını söyledi. Daire Başkanı Kaynak, “Vatandaşlarımızın hem can hem de mal güvenliğini korumak için dere temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün de dere temizlik çalışmalarına büyük önem veriyor. Sancaklıbozköy Mahalle Muhtarımızdan kurumumuza gelen dere temizlik talebi sonrasında ekiplerimiz hemen harekete geçerek, çalışmasını tamamladı. Manisa’nın dereleri artık vatandaşlarımıza eziyet olmayacak” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.