Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı, Fuar İzmir'de yapılacak!

Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı, Fuar İzmir'de yapılacak!

Leather&More – Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı, yeniliklerle sektör profesyonellerine kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), İzmir Ticaret Odası (İZTO) partnerliğinde İZFAŞ tarafından gerçekleşecek Leather & More – 3. Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı’na sayılı günler kaldı. 21 Ocak’ta açılarak 23 Ocak Perşembe gününe kadar devam edecek Leather&More Fuarı’na Türkiye’nin en büyük ve en modern Fuar alanı Fuar İzmir ev sahipliği yapacak. Üç gün boyunca sektörün önde gelen deri ve deri giyim markalarını, perakendecileri, toptancıları, deri aksesuar mağazaları ve tasarım firmalarını bir araya getirecek Leather&More Fuarı, C Holünde gerçekleşecek. Önemli iş bağlantılarına da fırsat tanıyacak fuar, yurtdışıdan gelecek satın alımcılarla ticarete katkı sağlayacak. Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak Leather&More Fuarı, defileler ile de sektöre renkli görüntüler sunacak.

Önce donacaksınız, sonra ısınacaksınız

Leather&More Fuarı’nda bu yıl; sektör profesyonellerini önce üşütecek, sonrasında ise deri mamullerinden üretilmiş ceketlerle ısıtacak bir konsept hazırlandı. Fuarın giriş bölümü olan fuaye alanına konumlandırılacak Soğuk Oda’nın ziyaretçi ve katılımcılardan büyük ilgi görmesi bekleniyor. Giriş kapısı kadife perde ile örtülerek soyunma kabini havası yaratılacak Soğuk Oda’da konukları deri montlar karşılayacak. İçi -30 dereceye kadar soğutulacak oda, ziyaretçileri önce üşütecek, ardından giyilen montlarla ısıtacak.

Güzel bir anı olarak kalacak

Soğuk Oda, misafirlere güzel bir anı da bırakacak. “En sıcak deri montla fotoğrafını çek” yazılı bir sloganla odaya girenleri renkli bir sürpriz karşılayacak. Ziyaretçiler, odaya yerleştirilecek boy aynası ve üst kısmında yer alan uzaktan kumandalı mercek ile fotoğraf çektirme imkanı yakalayacak. -30 derecede, deri montlarla çekilen fotoğraflar, ziyaretçilere odadan çıkışta basılarak verilecek. Konuklar, çektirdikleri fotoğraflarla bu anları ölümsüzleştirecek. 

Üçüncü kez gerçekleşiyor

Başta İzmir, İstanbul, Aydın ve Manisa illerinden olmak üzere 40’ın üzerinde katılımcı firmayı ağırlamayı hedefleyen Leather and More – 3. Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı, her yıl büyümeye devam ediyor. En yeni modellerin görücüye çıkacağı Fuar, yılın ilk anlaşmalarına da ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin çeşitli noktalarından gelmesi beklenen satın almacıların yanında; Almanya, Azerbaycan, Belçika, Fransa, Güney Kore, İngiltere, İspanya, Kosova, Montenegro, Pakistan, Rusya, Tunus, Ukrayna, Vietnam ve Yunanistan’dan sektör profesyonelleri bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.