Derim Deri, 2017 kış kreasyonunu tanıtacak

Derim Deri, 2017 kış kreasyonunu tanıtacak

Deri sektöründe 25 yıllık bir tecrübeye sahip olan Derim Deri, 2017 kış sezonu kreasyonunu tanıtacak.

Deri sektörünün önde gelen firmalarından biri olan ve sektörde 25 yıllık deneyimle birçok yerli ve yabancı markanın çözüm ortakları arasında yer alan Derim Deri, 2017 kış sezonu kreasyonunu Kahramanlar’da bulunan ve yenilenen showroomunda tanıtacak.
2017 kış sezonuna yenilenen imajı ve showroomunun yanı sıra yepyeni deri ceket modelleri ile girecek olan Derim Deri müşterilerinin karşısına “Kendini Yenile” sloganı ile çıkacak.
Sektörde imalatçı kimliği ile öne çıkan Derim  Deri’nin mağaza yetkilileri M.Ali Aslan ve Rengin Aslan, bundan böyle parakende alanında da iddialı olacaklarını belirterek, “Derim Deri yenilenen imajıyla 2017 yılında deri sektörüne hem modelleri hem de fiyat politikası ile damgasını vuracak. En kısa sürede şubeleşmeyi de hedefliyoruz. Ayrıca yenilenen internet sitemizden yapacağımız online satışlarla da Türkiye’nin dört bir yanında bulunan müşterilerimizle buluşacağız” dediler.


Yeni sezon bayan ve erkek deri ceket modelinin yanı sıra birbirinden şık deri çanta ve ayakkabıların da sergileneceği tanıtım, tüm İzmirlilerin katılımı ile 19 Kasım Cumartesi günü 14:00 ile 19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.