Dermisia Beauty’i kapılarını açtı

Dermisia Beauty’i kapılarını açtı

Ayşe Ertürk 17 yıllık hemşirelik, İlkay Aktekin ise 20 yıllık finans yaşamını sonlandırarak hayallerinin peşinden koştu

Hayallerine ulaşmakta en büyük destekçileri ise hayat arkadaşları Tansel Ertürk ve Necati Aktekin oldu. Her koşulda eşlerinin yanında yer alan Tansel Ertürk ve Necati Aktekin’in günün kahramanları eşleriyle duydukları gurur gözlerden kaçmadı.

2.jpg

İngiltere’den kesin dönüş yapan İlkay Aktekin, Ayşe Ertürk ile birlikte yurt içi ve yurt dışında çeşitli seminer ve kongrelerin yanı sıra aldıkları 2 yıllık eğitimin ardından hayalini kurdukları güzellik salonu Dermisia Beauty’i kadınların hizmetine sundu. İzmirli kadınların sağlıklı güzelleşmesini hedefleyen Dermisia Beauty, bölgede eksikliğini gördükleri Bornova Yeşilova arasında kalan Folkart Life’ta şık bir ortamda kaliteli hizmet verecek. Kişinin cilt tipine özel hizmet vereceklerini söyleyen Dermisia Beauty Kurucuları Ayşe Ertürk ve İlkay Aktekin, bakıma gelen kadınların yaşam ve alışkanlıklarını dikkatle inceleyerek onlara özel güzellik kürleri hazırladıklarını belirtti. Güzellik sağlıkla bütünleşmektir diyen Aktekin ve Ertürk, sağlıksız güzelliğin kalıcı olmayacağını ve sağlıklı bir güzelliğin devamlılık gerektirdiğini ifade etti.

Dermisia Beauty Güzellik Salonu’nun açılışını Dr. Oğuz Yanık ve kurucu ortaklar Ayşe Ertürk, İlkay Aktekin birlikte yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.