Dernek Başkanı Bayandur'dan eski Bakan Arslan ve Buca adayı Öztekin'e şok sözler

Dernek Başkanı Bayandur'dan eski Bakan Arslan ve Buca adayı Öztekin'e şok sözler

AK Parti Önceki dönem Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ve AK Parti Buca adayı Adnan Öztekin’in Buca Karslılar Derneği’ne yaptığı ziyarette İzmir Sarıkamışlılar Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Bayandur'un konuşması Buca'nın gündemine oturdu.

MEDYAEGE-İzmir Sarıkamışlılar Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Bayandur, dernek ziyaretine gelen Önceki dönem Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ve Adnan Öztekin'e yaptığı konuşmayla şok etkisi yarattı. Derneğe yeterince değer verilmediğini öne süren Kemal Bayandur konuşmasında şunları söyledi:

"Emeği olmayan partinin bile önünden geçmeyenler, parti için zaman harcamayanlar şu anda listede bulunuyor. Kendilerine şahsım adına başarılar diliyorum. Ama bizler buradan bir tehdit yolu zoruyla, şantaj, bir baskı yoluyla hiç bir zaman böyle bir şey uygulamadık. Uygulamak da bizim ne terbiyemize ne geleneğimize ne göreneğimize uymuyor. Biz bundan imtina ettik. Sayın bakanım burada bir takım noksanlıklar var. Bunları söylemek benim üzerime bir borç olduğu için bunları söylemek zorundayım. Bu seçim sürecinde Kars Sarıkamışlılar olarak buradaki kalabalık, bizim buraya yakışmayan bir kalabalık. Daha önce Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ gelmiş bize şunu söylemişti; 'Değerli başkanım biz toplantıya gelmiştik. Miting ile karşılaştık." Sizler de daha önce geldiniz nasıl kalabalık ile karşılaştığınızı biliyorsunuz. Burada bugün kalabalığın az olması, buradaki Kars Sarıkamışlılarının değerinin bilinmediğinin göstergesidir. AK Parti SKM açılışına katıldım 45 tane meclis üyesi adayı arkadaşım, 25 tane yönetim kurulu üyesi yedekleri ile birlikte her biri onar kişi getirseydi ve arkadaşları gelseydi o alanda bin kişi olurdu. Sayın bakanım yüz kişi yoktu. Bu da bizim için çok üzücü acı bir sonuç oldu."

Bayandur konuşmasını, Kemal Sunal ve Şener Şen'in filminden örnek vererek şu şekilde sürdürdü:

"Kemal Sunal, Şener Şen'i kan davası yüzünden vurur cenazesi gömülürken hortum ayaklarına gelir, hoca kıbleye gömülmesini ister. Kemal Sunal şu ifadeyi kullanır; 'Eyvah Maho kıbleyi hesap edemedik.' Bir yola çıkıldığında bir ekip kurulduğunda sevdalı olduğumuz hocaya hizmet edeceksek kıbleyi hesap edeceksiniz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.