Dernekler Birliği Platformu, engelliler için el ele verdi!

Dernekler Birliği Platformu, engelliler için el ele verdi!

Dernek, hayırsever vatandaşların da katkılarıyla temin ettiği 9 adet tekerlekli sandalyeyi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim etti. 

Şehit Mustafa Yavuz Polis Merkezi’nde düzenlenen törene İlçe Emniyet Müdürü Serdar Pehlivan, Dernekler Birliği Platformu Dönem Başkanı İlker Yıldız, Yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri ve basın mensupları katıldı. Platformun Dönem Başkanı Yıldız törende yaptığı konuşmada, ‘Bizler Dernekler Birliğini, İlçemizde yaşayan vatandaşlarımız ve kurumlarımız ile istişarede bulunarak, ihtiyaçları tespit edip, kurumlara iletmek amacıyla kurduk.” dedi. 

whatsapp-image-2020-07-20-at-13.12.08-(1).jpeg

Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürü Serdar Pehlivan yaptığı konuşmada, ‘Kemalpaşa’da böyle bir birliktelik oluşturduğunuz için sizleri tebrik ederim. Önümüzdeki dönemde bunun gibi toplum yararına olan projelere birlikte imza atalım. Engelli vatandaşlarımız için temin edilen bu tekerlekli sandalyeler, ihtiyaç sahiplerine dernekler birliği yönetim kurulu üyeleri ve emniyet mensupları tarafından iletilecektir.’ İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.