Dervişoğlu: Şengül’ün İYİ Parti’ye katılacağı noktasında bir beklentim var

Dervişoğlu: Şengül’ün İYİ Parti’ye katılacağı noktasında bir beklentim var

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde İzmir gündemine bomba gibi düşen AK Parti Eski İl Başkanı Aydın Şengül'ün İYİ Parti iddialarına da cevap veren Dervişoğlu dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Aydın Şengül’ün İYİ Partiye katılacağı noktasında beklentisi olduğunu ifade eden Dervişoğlu, Şengül’ün İYİ Parti’ye katılması noktasında çalışmaları olduğu iddialarını da doğruladı.

"Öyle bir çalışmamız var"

Şengül ile görüştüğüne vurgu yapan Dervişoğlu: “Ben Aydın Bey ile görüşüyorum, bilindiği üzere kendisi Adalet ve Kalkınma Partisi’nin eski bir il başkanı. Neresinden bakarsanız bakın kendisi benim mevkidaşım ve kendisi ile görüşmem kadar doğal bir şey yoktur. İYİ Parti’ye katılımıyla alakalı olarak da öyle bir çalışmamız var. Aydın Bey’in İYİ Parti’ye katılması İzmir’de, iktidar çevresinde panik ortamı oluşturacağını biliyorum. 15 günden beri konuşulan bir mesele. Birtakım spekülasyonlar yapılıyor, ben siyaseti şeffaf yapan birisiyim vatandaştan gizli saklım yok; ama bir şeyi açıklamadan önce de olgunlaşmasını bekleyecek kadar tecrübeye sahibim. Zamanı geldiğinde İYİ Parti’ye katılacağı noktasında bir beklentim var” dedi.

d.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.