Destici: "Kızılay’ın itibarına büyük bir darbe vuruldu"

Destici: "Kızılay’ın itibarına büyük bir darbe vuruldu"

Cumhur ittifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, katıldığı bir televizyon programında Ahbap’a çadır ve gıda sattığı ortaya çıkan Kızılay ile ilgili Kızılay'ın itibarına büytük bir darbe vuruldu." dedi.

Habertürk Tv yayınında Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtlayan Destici: Kızılay, bu kadar büyük bir depremde çadır satan sanki bir ticari kuruluşmuş gibi bir algı oluşmasına sebep olundu. Kızılay’ın itibarına büyük bir darbe vuruldu. Bunu kimsenin yapmaya hakkı yok. Özellikle de Kızılay’ın yönetiminde bulunan kimselerin öncelikleri vatandaşa yardım etmek ve Kızılay’ın 154 yıllık kurumsal itibarına zarar vermemeleri gerekiyordu. Sorumlusu belli. Kızılay başkanı, yönetim kurulu sorumluluklarının gereğini ifade ettim." ifadelerini kullandı.

genel-baskanimiz-sayin-mustafa-desticinin-2023-yeni-yil-mesaji-68-6-14-12-7-1-2023.jpg

Programın sunucusu Ersoy’un “İstifa etmelerini mi düşünüyorsunuz” sorusuna Destici, “Sorumluluklarını yerine getirmeleri gerektiğini söyledim… Her halde anlarlar diye düşünüyorum” diye yanıt verince Ersoy “Ben öyle anladım” dedi. Bunun üzerine Destici, “Çok net anlaşılan bir cümle” diye cevap verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.