Detan Süper Elektrolikit ile sivrisinek ve karasineklere karşı güçlü koruma

Detan Süper Elektrolikit ile sivrisinek ve karasineklere karşı güçlü koruma

Keyifsiz eşlikçilere karşı yaz boyu etkin ve güçlü koruma sağlayan Detan, Süper Elektrolikit ile huzurlu gecelerin kapısını aralıyor. 

Detan Süper Elektrolikit, prize takıldıktan sonra gece boyunca kalkan görevi görüyor, sinekleri odaya yaklaştırmıyor ve sivrisineksiz 60 gece sunuyor.

Yaz mevsiminin gelmesiyle artan sivrisinek ve karasinek sıkıntısı uyku keyfinizi kaçırmasın. Hem sivrisinek hem karasineklere karşı etkili Detan Süper Elektrolikit, “Detan varsa sinek yok, sinek varsa Detan yok” söylemiyle rahat ve huzurlu gecelerin anahtarını sunuyor. 480 saat ürün ömrüne sahip Detan Süper Elektrolikit, 60 gece boyunca sivrisineksiz uzun süre etkili ortam sağlıyor. Detan Süper Elektrolikit, en bilinen rakibinden 4 kat etkili performansı ile güçlü etki sunuyor, sivrisinekler ve karasinekler için yaz hüsrana dönüşüyor.

detan-60-gece-elektrolikit.png

Detan Süper Elektrolikit, aynı zamanda kullanım kolaylığı ve pratikliği ile ön plana çıkıyor. Detan Süper Elektrolikit şişesini üzerini kapatmadan, dik pozisyonda kullanabilir, cihazınızı kuru bir bezle temizleyebilirsiniz. Güçlü etkisiyle güvenle kullanılan Detan, sinek problemini yok ederek yaz boyunca en büyük koruyucunuz oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.