"Detoks Festivali” Agora Alışveriş Merkezi'nde düzenlendi!

"Detoks Festivali” Agora Alışveriş Merkezi'nde düzenlendi!

Agora Alışveriş Merkezi yeni yıl öncesinde “ Detoks Festivali” düzenleyerek  ‘ Yeni yılda yeni bir ben’ sloganı ile 2019’u uğurladı.

2019’u uğurlarken neleri geçmiş yılda bırakıp neleri yeni yıla taşıyalım diye düşünenler iki gün boyunca süren “Agora Detoks Festivali” nde konunun uzmanlarını dinleyerek, workshoplara katılarak kendini yeniledi.  Sağlıklı yaşam konusunda uzmanların bir araya geldiği etkinlikte sağlık güzellik, mutluluk, yoga, nefes, bedenin ritmi, detoks, beslenme konularında uzman konuklar “ Yeni yılda yeni bir ben olabilmek mümkün” dedi.

whatsapp-image-2019-12-29-at-17.29.09.jpeg

Sağlıklı  ve Mutlu Bir Yaşamın İpuçları “Agora Detoks Festivali”ndeydi!

28 Aralık Cumartesi günü saat 13:00’de başlayan Detoks Festivali’nin ilk konuğu Uluslararası Enerji Psikolojisi Uzmanı Dr. İnci Erkin oldu. 13:30’da Mindful Beslenme Uzmanı Yasemin Karaçay, 14:30’da Organik Kozmetik ve Sağlıklı Bakım konusu ile kimyager Levent Kahrıman, saat 15:30’da Kişisel Gelişim Uzmanı Leila Jebelli, 16:00’da ise Dr. Uğur Alfatlı Biorezonans ile Sağlıklı ve Dengeli Yaşam konusunda bilgilerini ve deneyimlerini Agora ziyaretçileri ile paylaştı. 

29 Aralık Pazar günü ise saat 13.00’de Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Fatma Pınar Eroğlu sağlıklı güzelliği, 13:30’da Gönül Köksal yeni yaşam arkadaşı yoga ve meditasyonu, 14:30’da Diyetisyen Safiye Taş Koçyiğit diyette detoks ve öğün yerine geçen detoks içecekleri, saat 15:30:’da Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr Şerafettin Özdoğan bedenin ritmini, son olarak da Nefes Terapisti İkbal Kaya nefes ve hayatı anlatarak ziyaretçilere unutulmaz deneyimler yaşattı. 

Söyleşilerin sonunda gerçekleşen workshoplara ziyaretçiler ücretsiz katılma imkânı buldu.  Etkinlik boyunca sağlık, güzellik, kişisel gelişim, yoga, meditasyon, nefes, estetik, enerji psikolojisi, beslenme konularındaki son gelişmeler etkinliğe katılan ziyaretçiler ile paylaşıldı.  


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.