DEÜ tıp dekanlığı anlatıyor!

DEÜ tıp dekanlığı anlatıyor!

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı yönetimi her Pazartesi saat 10.00’da düzenlediği canlı yayınla tüm çalışanlarına ve öğrencilerine sesleniyor, güncele dair gelen soruları yanıtlıyor. 

Webinar yayında Dekan Prof. Dr. Murat Celiloğlu, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Başak Baykara ve Doç. Dr. Sefa Kurt Corona Pandemisi ile ilgili günceli ve yapılan eğitim çalışmalarını anlatırken özelikle öğrencilerden gelen soruları da yanıtlıyorlar.  

DEÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı Corona Pandemisi nedeniyle eğitime ara verilmesi ve öğrencilerin okulla iletişiminin kesilmemesi için webinar yayınlara başladı. Her Pazartesi günü canlı yayınla başta öğrenciler olmak üzere akademik ve idari personele de seslenen yayınlarda Dekanlık yönetimi gündeme dair soruları yanıtlarken, çeşitli anabilim dallarından öğretim üyeleri de güncel sağlık konularını, dünya ve Türkiye’de gelişmeleri izleyicilere aktarıyorlar. İlk yayında Psikiyatri Anabilim Dalı Doç. Dr. Neşe Direk Tecirli Pandemi ve Ruh Sağlığımız konusunda bilgi verirken, 27 Nisan Pazartesi günü yapılan ikinci canlı yayında Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Hatice Keskin ve Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Vildan Oğuz yine salgınla ilgili bilgi verdiler, yapılan çalışmaları anlattılar. Öğrencilerden gelen geri bildirimlerden canlı yayınların  oldukça yararlı ve bu ortamda tüm izleyenler için iyi hissettiren bir çalışma olduğunu belirten DEÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Celiloğlu her hafta yapılacak bu yayınlarla öğrencilere ulaşabileceklerini ve gündemi de hep birlikte değerlendirebileceklerini söyledi. 4 Mayıs 2020 Pazartesi günü devam edecek canlı yayında ise DEÜ Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nur Yapar ve Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali Öktem Corona Virüs ve yaptığı hastalıklar konusunda sunum yapacaklar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum