DEÜ'de oryantasyon başlıyor

DEÜ'de oryantasyon başlıyor

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), üniversite hayatlarına DEÜ ile başlayan öğrenciler için ‘Oryantasyon Programı’ hazırladı.

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), 2022-2023 Akademik Yılı itibariyle üniversite eğitimlerine yeni başlayan öğrenciler için ‘Oryantasyon Programı’ düzenleyecek. “Ne? Nerede? Ne zaman? Nasıl? Dokuz Eylül Üniversitesi'ni keşfedin!” sloganıyla düzenlenecek olan yüz yüze tanıtım etkinlikleri, üniversitenin tüm akademik birimlerinde 3 – 14 Ekim 2022 tarihleri arasında yapaılacka.

Üniversitenin idari birimlerinin ortak sunumundan oluşan program, öğrencilere DEÜ’nün akademik ve sosyal yapısı ile sunulan olanakları tanıtmak; öğrencilerin üniversite ve kent yaşamına uyum sürecini hızlandırmak ve motivasyonlarını geliştirmek için hazırlandı. DEÜ akademik birimlerince yüz yüze gerçekleştirilecek programlarda, ‘Yerleşke Yaşamı’ başlığı altında, öğrencilerin akademik süreçlerine ek olarak temel yaşam ve kişisel gelişim, sağlık, barınma, beslenme ve güvenlik gereksinimleri ile ilgili bilgilendirmeler ile DEÜ’de kısmi zamanlı çalışma ve burs olanakları ile ilgili bilgilere yer verilecek. Öğrenciler, oryantasyon.deu.edu.tr web sayfasında da yer alan sunum dosyaları ve videolardan kendileri için uygun olan program içeriklerini takip edebilecek.

oryantasyon1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.