Dev ekranda maç heyecanı: Final maçında bir arada tek yürek!

Dev ekranda maç heyecanı: Final maçında bir arada tek yürek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonluğu final maçı için, İzmir Fuarı'nda dev ekran kurulacağını duyurdu.

MEDYA EGE - 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atan A Milli Kadın Voleybol Takımı, grup aşamasında gösterdiği üstün performansla bir üst tura yükseldi. Bu başarılı yolculuğa, son 16 turunda Belçika'yı, çeyrek finalde ise Polonya'yı mağlup ederek devam etti. Şimdi ise tarihlerinde ilk kez Avrupa Şampiyonu olma şansı için mücadele ediyorlar. Yarı finalde İtalya karşısında sergiledikleri müthiş performansla 3-2'lik skorla galip gelerek finale yükselen Filenin Sultanları, şimdi büyük bir heyecanla final maçına hazırlanıyor.

Finalde Sırbistan ile karşılaşacakları bu önemli maç, 3 eylül (bu akşam) saat 21.00'de gerçekleşecek.

DEV EKRANDA YAYINLANACAK

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen organizasyonla, Filenin Sultanları'nın bu tarihi anını unutulmaz kılmak için İzmir Fuarı'nda kurulan dev ekranda final maçı canlı olarak yayınlanacak. İzmirliler, bu heyecan dolu mücadeleyi birlikte izleyerek milli takıma destek olacaklar.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonluğu final maçı heyecanına, İzmir Fuarı'ndan ortak olacağız! Maçı dev ekranlardan izliyoruz.

Genclik alanı / Ahşap sahne

Uzun havuz / Bilgi Yarışması Sahnesi

İzmir Büyükşehir Stand Sahnesi

Haydi kızlar, dualarımız ve yüreğimiz sizinle"

f5f4z-5wkaa3z1c.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.