Dev maçta kralların kapışması

Dev maçta kralların kapışması

Galatasaray-Trabzonspor derbisinde Gomis-Burak Yılmaz kapışması

Bu sezon Süper Lig'de tam 25 kez fileleri havalandırıp gol krallığının 1 numarası haline gelen Bafetimbi Gomis, yine Aslan’ın en büyük kozu olacak. Milli aradan önce oynanan Fenerbahçederbisini boş geçen Fransız futbolcu, hafta içinde ekstra gol çalışmaları yaparak Trabzonspor sınavına hazırlandı.

Bugünkü kritik mücadelede yine Galatasaray’ı sırtlamaya çalışacak olan Fransız futbolcu, performansıyla milli takıma dönmeyi hedefliyor. Son aday kadroya çağrılmayan Gomis’in planı, 2018 Dünya Kupası’nda forma giyebilmek.

Burak Yılmaz'ın duygusal maçı

Ligin ilk yarısında 2-1 kazanılan Galatasaray karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle görev yapamayan Burak Yılmaz, eski takımına karşı bu akşam ilk kez forma giyecek. Bu anlamda duygusal bir maça çıkacak olan 32 yaşındaki oyuncu, kritik mücadelede teknik direktör Rıza Çalımbay’ın en büyük kozu olacak. Deneyimli futbolcu, milli arada dev maça özel olarak hazırlandı.

55 yaşındaki teknik adam, yıldız futbolcudan sık sık defans arkasına koşular yapmasını ve Sarı-Kırmızılı savunmacıları zorlamasını istedi. Attığı 20 golle takımını sırtlayan ve krallık yarışında Gomis ile yarışan Burak ise arkadaşlarına Galatasaray filelerini havalandıracağının sözünü verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.