Dev şirketten yapay zeka atağı

Dev şirketten yapay zeka atağı

Amazon, düşük maliyetle yüksek çözünürlüklü görüntüler üretebilecek yapay zeka formatını bünyesine ekledi. Yapay zeka görüntü oluşturucu, bir metni görüntü formatına dönüştürürken ayrıca var olan bir resmi düzenleme şansını da verecek.

Teknoloji devleri, yapay zeka destekli uygulamalara yatırım yapmaya devam ederken Amerikan e-ticaret şirketi Amazon yeni bir atak yaptı. Amazon, reklam, e-ticaret, medya ve eğlence sektörlerindeki şirketlerin büyük hacimlerde ve düşük maliyetle stüdyo kalitesinde, gerçekçi görüntüler oluşturmasına yardımcı olacak, yapay zeka destekli görsel oluşturucu, Titan Image Generator’ı tanıttı. Titan Image Generator metin tabanlı isteklere dayalı olarak düşük maliyetle stüdyo kalitesinde gerçekçi görüntüler oluşturan bir yapay zeka formatı. Şirketten yapılan açıklamaya göre geliştirilen yapay zeka sayesinde İngilizce doğal dil komutları kullanarak görüntüleri hızlı bir şekilde oluşturabiliyor ve resim üstünde düzenleme yapma şansı tanıdığı belirtildi.

https-startupteknoloji-comp100274.jpeg

DOĞAL DİL KOMUTLARIYLA GÖRÜNTÜ HAZIRLIYOR

Amazon’dan yapılan açıklamada, bir içerik oluşturucu olarak, İngilizce doğal dil komutlarını kullanarak görüntüleri hızlı bir şekilde oluşturmak ve iyileştirmek için artık Amazon Titan Image Generator’ın kullanılabileceğini belirtildi. Bu da reklam, e-ticaret, medya ve eğlence sektörlerindeki şirketlerin büyük hacimlerde ve düşük maliyetle stüdyo kalitesinde, gerçekçi görüntüler oluşturmasına yardımcı olacağı ve Model, metin açıklamalarına dayalı olarak birden fazla görüntü seçeneği oluşturarak görüntü konseptleri üzerinde yinelemeyi kolaylaştıracağı açıklandı. Model, birden fazla nesne içeren karmaşık istemleri anlayabilir ve ilgili görüntüler üretebiliyor. Kapsayıcı niteliklere ve sınırlı bozulmalara sahip gerçekçi görüntüler gibi daha doğru çıktılar oluşturmak için yüksek kaliteli, çeşitli veriler üzerinde eğitildiği belirtildi.
Amazon Titan Image Generator şimdilik sadece kurumsal müşterilerine sunuluyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.