DEVA Buca'dan İftar Sofrası

DEVA Buca'dan İftar Sofrası

DEVA Buca İlçe Başkanı Aybar Uygur ve ekibinin Forbes Caddesi’nde Kadir Gecesi kurduğu iftar sofrasında bereketin ve demokrasi adına ağız tadının eksik olmadığı günlerin yakın olması için dualar edildi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Buca İlçe Teşkilatı tarafından Kadir Gecesinde Forbes Caddesi girişinde düzenlenen iftar programına yurttaşları yoğun ilgi gösterdi. DEVA Buca İlçe Başkanı Aybar Uygur ve ekibinin bizzat iftar ikramlarını dağıttığı, bu örnek yardımlaşma ve dayanışma gecesinde, sofralardan bereketin ve demokrasi adına ağız tadının eksik olmadığı günlerin yakın olması için dualar edildi.

image-6483441-2.jpg

Yapılan tüm ibadetlerin ve edilen duaların kabul olunduğuna inanılan Kadir Gecesi gibi özel gecede sofrasını paylaşan Bucalı yurttaşlar, DEVA Buca İlçe Teşkilatı yöneticilerine teşekkür ederek, yapılan hayırların Allah katında kabulünü diledi.

DEVA Buca İlçe Başkanı Aybar Uygur, Kadir Gecesi’nin ülkeye ve dünyaya, sağlık, huzur ve barış getirmesi temennisini dile getirerek seslendiği DEVA Sofrası konuklarının tuttuğu oruçları için “Allah ibadetlerinizi kabul etsin, bizi bin yıldan hayırlı bu kutsal gecelerde daha nice zamanlar buluştursun” dedi.

image-6483441-1.jpg

“DAYANIŞMADA BULUŞTUĞUMUZ BU MASALAR HER TÜRLÜ SİYASET MASASINDAN ÖNEMLİ!”

İftar masalarında aynı sofrada buluşan yurttaşların yan yana, omuz omuza, duaları birbirine karışan birlikteliğinin, her türlü siyaset masasının önünde ve önceliğinde bir halk ittifakı olduğunun altını çizen Uygur, şunları söyledi:

“Bugün Buca’da, gönlü demokrasi için, eşit, özgür ve zengin bir Türkiye için atan yüzlerce yurttaşımızla iftar sofrasındaydık. Yoksullukta, yolsuzlukta, yılgınlıkta değil; eşitlikte, gelir adaletinde, dürüst devlet yönetiminde ve ülkemiz adına dirençli bir gelecek kurmada İTTİFAK ediyoruz. Bu hedefimize giden yolun, masada oturmaktan çok sahada insanımıza dokunmaktan geçtiğini çok iyi biliyoruz. Bu bilinçle, herkesin kendisini birinci sınıf vatandaş hissettiği bir Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz. Biz bu konuda çok kararlıyız.”

image-6483441.jpg

DEVA Buca İlçe Başkanı Aybar Uygur, dostluk, kardeşlik, dayanışma, yardımlaşma duygu ve kavramlarının havada kalmadığı, yaşamın içinde merkeze oturduğu bir Ramazan ayını daha yurttaşlarla bayrama kavuşturmaktan onur duyduğunu söyledi. Uygur, şöyle konuştu:

“Paylaşmanın, komşusu açken tok yatağa girme duyarsızlığına galip geldiği; lokmamızı bölüşürken Buca’dan İzmir’e ve Türkiye’ye ülke zemininde birleştiğimiz nice zamanları birlikte yaşamayı diliyorum. Yoksulluğa karşı mücadele eden, ondan oy devşirmeyen; karanlığa karşı aydınlanma yol göstericiliğinde memleketi refah dolu günlere kavuşturacak DEVA dolu günler dilerim.”

image-6483441-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.