DEVA Karaburun’dan Başkan Erdoğan’a ziyaret

DEVA Karaburun’dan Başkan Erdoğan’a ziyaret

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, DEVA Partisi Karaburun İlçe Başkanı Arca Aydın'ı makamında ağırladı.

Nilda Altın- Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Karaburun İlçe Başkanı Arca Aydın, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ı makamında ziyaret etti. Bir kadın olarak, DEVA Partisi İlçe Başkanı'nın da kadın olmasını önemsediğini ve bundan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Erdoğan, "Kadınlarımızın siyasetteki sayısal varlığı arttıkça, ülkemizin geleceğine duyduğumuz güven de artacak." dedi.

İlçede gerçekleştirilen projelerin konuşulduğu ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Erdoğan, "Cennet Karaburun’umuza katkı sağlamak üzere her daim göreve hazır olduklarını görmekten mutluluk duyduk. Arca hanıma nazik ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ediyor, Yönetim Kurulu'na başarılar diliyorum." dedi.

fn5i-dxsagwz8y.jpg

Başkan Erdoğan, paylaşımında "Bugün, DEVA Partisi Karaburun İlçe Başkanı Sayın Arca Aydın’ı belediyemizde misafir ettik. Kendisine ilçemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalara ilişkin bilgiler aktarırken, cennet Karaburun’umuza katkı sağlamak üzere her daim göreve hazır olduklarını görmekten mutluluk duyduk. Bir kadın olarak, ayrıca çok önemsediğim ve mutluluk duyduğum konu ise DEVA partisi ilçe başkanımızın da kadın olmasıydı. Kadınlarımızın siyasetteki sayısal varlığı arttıkça, ülkemizin geleceğine duyduğumuz güven de artacak. Arca hanıma nazik ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ediyor, Yönetim Kurulu'na başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.