Deva Partisi İzmir'den bisiklet etkinliği

Deva Partisi İzmir'den bisiklet etkinliği

Deva Partisi İzmir İl Başkanlığı, dünyada fosil yakıt üretiminin artmasına ve iktidarın son dönemde peş peşe yaptığı akaryakıt zamlarına ses çıkartmak için bisiklet etkinliği gerçekleştirildi.

Karşıyaka Bostanlı Sahili’nde biraraya gelen İzmir İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleriyle pedallarını çevirerek, çevreci ve doğa dostu ulaşımı ön plâna çıkarttıklarını gösterdi.

-003.jpg

İl Başkanlığı’nın açıklamasında; “Dünyada artan fosil yakıt tüketiminin dünyamızın geleceğini büyük tehlikeye attığını görmekteyiz. Deva Partisi olarak, üretim endüstrisinde ve bireysel ihtiyaçları karşılama konusunda sıfır karbon salınımı üzerinden hassasiyet göstermekteyiz. Bununla beraber son dönemde iktidarın peşisıra uyguladığı fahiş akaryakıt zamlarının, vatandaşımızın bütçesine ağır hasarlar verdiğini görmekteyiz. ‘Deva Bisiklette’ isimli etkinliğimizde, çevreci hassasiyetimizle pedallarımızı doğa dostu ulaşımı ön plâna çıkartmak ve iktidarın uyguladığı zamlara karşı olduğumuzu belirtmek adına çevirdik. Daha güzel bir ülkede, daha yaşanılabilir bir dünyada yaşamak hepimizin büyük arzusudur” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum