DEVA Partisi'nden BUCAKUT ve Başkan Kılıç'a teşekkür ziyareti

DEVA Partisi'nden BUCAKUT ve Başkan Kılıç'a teşekkür ziyareti

DEVA Partisi Buca İlçe Başkanı Aybar Uygur, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin hemen ardından tüm olumsuzluklara rağmen bölgeye ulaşmayı başarıp depremzedelerin yardımına koşan BUCAKUT'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yaşanılan kötü hava koşullarına ve trafik sorununa rağmen 36 saat içinde deprem bölgesine ulaşan BUCAKUT ve Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın insani çabalarını gönülden izlediklerini belirten DEVA Partisi Buca İlçe Başkanı Uygur, "BUCAKUT’u 6 Şubattaki depremlerde değil, İzmir'deki 30 Ekim 2020 depremindeki üstün gayretleri, ardından Antalya'da yaşanan yangın felaketlerinde de yakından takip ettik. Yaşanan felaketler kurtarma ekiplerinin oluşturulmasını zorunlu kılıyor. Bu kararı alıp uygulayan Sayın Belediye Başkanımızı yürekten kutluyorum’’ dedi.

image-6487327.jpg

Yaptıkları ziyaretin insani ve motive edici bir program olduğunu da vurgulayan Uygur, "Ziyaretimizin siyasi bir yanı yok" dedi. Aybar Uygur ziyaret sonunda BucaKut ekibine ve Belediye Başkanı Erhan Kılıç’a teşekkür plaketi sundu.

image-6487327-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.