DEVA’dan Egeli iş insanlarına ziyaret

DEVA’dan Egeli iş insanlarına ziyaret

DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, Ege Sanayicileri ve İşİnsanları Derneği’nin (ESİAD) yeni seçilen başkanı Mustafa Karabağlı’ya “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. 

Gündemin ağırlığını ekonominin oluşturduğu ziyarette ESİAD Başkan Yardımcıları Perihan İnci ile Sibel Zorlu da hazır bulundu.

DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Ösen, ESİAD Başkanı Karabağlı’dan yaşadıkları sorunları kendilerine iletmelerini istedi. Ösen, “Biz de bunları genel merkezimizle bir rapor halinde paylaşıp, ekonomi programımız içine alalım ve iktidara geldiğimizde çözelim” dedi. Genel Başkan Ali Babacan’ın Mayıs ayında İzmir’e gelerek ilçe kongrelerine katılacağını haber veren Ösen, sivil toplum kuruluşlarıyla da bir araya gelerek istişarelerde bulunacağını bildirdi.

“İktidara geldiğimizde takvimimiz belli”

Pandemi şartlarına rağmen İzmir’de kısa sürede teşkilatlandıklarını, ilçelere ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlatan Seda Kaya Ösen, “Hem teşkilatlanmamız çok iyi hem de ekonomiyi çok iyi bilen bir Genel Başkanımız var. Biat kültürü değil ekip ruhu ön planda. Ülkemizin aydınlık geleceğine inanan gençlerle kadınların ağırlıkta olduğu ve proje hazırlama kültürüne hakim bir kadroya sahibiz. Genel merkezimizle hızlı ve etkili bilgi akışımız var. Yerelde oluşturduğumuz politikalar genel merkezde karşılık buluyor. Benim de iş dünyasından biri olmam sizlerin sesini duyurmak için büyük fırsat. Sorunları biz çözeriz.İktidara geldiğimizde yapacaklarımızın takvimi hazır. Sadece iddiamızın değil çözüm önerilerimizin de arkasındayız” diye konuştu.

deva-esiad-ziyaret-1.jpg

Karabağlı: Siyaset sorunların çözüm merciidir

ESİAD Başkanı Mustafa Karabağlı da, bütün siyasi partilere eşit mesafede bulunduklarını ve iş dünyasının karşılaştığı sorunları, katkı koyarak aktardıklarının altını çizdi. Karabağlı, DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan ile ODTÜ’de aynı dönemde eğitim gördüklerini de hatırlatırken, “Sayın Babacan Türkiye’nin ekonomi yönetiminde bulunduğu süre içinde başarılı çalışmalara imza attı. Şimdi de bu tecrübesi ile ülkeye önemli katkılar yapacağına inanıyorum. Sizin de hem iş dünyasının içinden olmanız hem de yakın geçmişte STK’larda önemli görevlerde bulunmanız bizim için şans. ESİAD’daki görev dönemimizde hem genel hem de yerel seçimleri yaşayacağız. Bu süreçte DEVA Partisi ile birlikte bütün partilere sorunlarımızı, beklentilerimizi aktaracağız. Ekonomi bizim sürekli gündemimiz. Siyaset sorunların çözüm merciidir. Sizlerin de desteğini isteyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.