Devlet Bahçeli, Isparta'da vatandaşlara seslendi

Devlet Bahçeli, Isparta'da vatandaşlara seslendi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy Mehmetlerimize sıkılmış kurşundur. Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy bölünmeye davet, küresel emperyalizme hizmettir " dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Aziz Milletim Sıra Sende" temasıyla Isparta 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet meydanında vatandaşlara seslendi.

isparta-1.jpg

28.dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin yarın yapılacağına ve aynı zamanda “Anneler Günü” olmasını vurgulayan Devlet Bahçeli “Allah nasip ederse Türkiye’nin tarihini yarın yapacağız. Şehit analarımızı hürmetle selamlıyor, yalnız ve çaresiz olmadıklarını paylaşıyorum. Cennet annelerin ayağının altındadır, ancak Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu bunun bile farkında değildir. Analarımızı ağlatanlarla kol kola, yanak yanağadır. Çocuklarımızı yetim bırakan teröristlerle emel ve hedef birlikteliği içindedir. Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy Mehmetlerimize sıkılmış kurşundur. Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy bölünmeye davet, küresel emperyalizme hizmettir. Kılıçdaroğlu’na ve zillet partilerine verilecek her oy istikrarımızı dinamitlemek, istiklalimizi kundaklamak, istikbalimizi kurutmaktır. Vicdanı, kalbi ve vatan sevgisi olan hiçbir vatandaşım bu vebale ortak olamaz, olmamalıdır. İnanıyorum ki, annelerimiz yarın evlatlarının geleceğine sahip çıkacaktır. Emzikli bebeklere kurşun sıkan hainleri mahvı perişan edeceklerdir” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.