Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Kiraz'da su arıyor!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Kiraz'da su arıyor!

Su sorunun en çok yaşandığı ilçelerden biri olan Kiraz’da Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) sondaj çalışması yapıyor.

Susuz bir yaz geçiren ve yetkililerin bu konuda önlem almaz, çalışma yapmaz ise daha çok su sorunu yaşanacak olan Kiraz’da Başkan Özçınar girişimde bulundu. DSİ ekipleri Kiraz’ın Altınoluk, Hisar,  Tekbıçaklar,  Sarıkaya, Umurcalı, Kaleköy Mahallelerinde sondaj çalışması yapıyor. 200 / 300 metre derinlikte su arama çalışması yapan ekipleri ziyaret eden Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

unnamed-721.jpg

Özçınar, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’nin talimatları ile çalışmaların başlamasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, “ Kiraz’da geçtiğimiz yıllarda yaşanan su sorunu bu senede artarak devam etti. Bu konuda çalışmaların yapılması için DSİ ile görüşerek sayın Bakanımız Pakdemirli’nin de katkıları ile sondaj çalışmaları başladı. Kiraz için gerekli olan su ihtiyacının giderilmesi adına yoğun bir çalışma devam ediyor. Bizde konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.