Diba Barışan'ın ürünlerine yoğun talep

Diba Barışan'ın ürünlerine yoğun talep

Kremlerin her mevsim kullanılabileceğini söyleyen İzmirli Uzman Estetisyen Diba Barışan, ürünün güneş ışınlarının zararlı etkilerini azalttığı ve cildin yaşlanma sürecini yavaşlattığı için talep gördüğünü dile getirdi.

Bir süre önce piyasaya sunduğu ve kendi adını taşıyan güneş kremiyle kadınların güzelliğine güzellik kattıklarını belirten İzmirli Uzman Estetisyen Diba Barışan, geliştirdikleri cilt kreminin zararlı kimyasal ve sentetik içermediğini vurguladı ve “Güneşin faydaları saymakla bitmez fakat bir o kadar da zararı var. Ülkemizde ve dünyada her 10 kişiden 6'sında D vitamini eksikliği mevcut. D vitamininin hayatımızda ne kadar önemli bir rol oynadığını pandemi ile birlikte artık hepimiz çok iyi biliyoruz.

diba-barisan-2.jpeg

D vitamini eksikliğinde, kansere varana kadar birçok hastalığın baş gösterdiğini de uzmanlar dile getiriyor. Bir yılı aşkın süredir üzerinde çalıştığımız zararlı kimyasal ve sentetik içermeyen hayvan dostu, doğaya saygılı Diba Barışan marka güneş koruyucuları içeriği bakımından cildimizde süzgeç görevi görüyor. Güneşin zararlı UV ışınlarını süzgeçleyip, D vitaminini sağlıklı bir şekilde almamızı sağlıyor” dedi.

Uzman Estetisyen Diba Barışan, son olarak şunları söyledi: “Ürünü düzenli kullandığınızda ve D vitamini değerlerine düzenli baktırdığınızda farkı çok net göreceksiniz”

diba-barisan.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.