Didem Gültekin, "Omuz omuza mücadele edeceğiz”

Didem Gültekin, "Omuz omuza mücadele edeceğiz”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın desteklediği Didem Gültekin adaylık konuşmasını yaptı. Didem Gültekin, "Türkiye’yi bu noktaya getirenlere karşı omuz omuza mücadele edeceğiz” dedi.

Bayraklı Belediyesi’ne ait Havuz Düğün Salonunda gerçekleştirilen 382 delegenin oy kullanacağı CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı seçimine beyaz liste ile katılan Didem Gültekin ise adaylık konuşmasında “Geliyoruz kadınlar, gençler, işçiler, çiftçiler, ezilenler omuz omuza iktidara geliyoruz. Kadınlar evet, biz kadınlar olarak kimsenin avradı değil, bu Cumhuriyetin kadınlarıyız, kadınız biz kadın. Yoldaşlarım, Türkiye’nin geldiği durum ortada, karşımızda 20 yıllık bir iktidar yok, Cumhuriyet tarihinden bugüne içinde kini, nefreti kar topu gibi büyüten bir güruhla karşı karşıyayız. Siyasi altyapıları yok, bunlar önce insanlarımızı yoksullaştırıp, sonra sadaka kültürüne alıştırdılar, kendilerine mecbur bıraktılar. İnsanlar kutuplaşmış vaziyette. Türkiye’yi bu noktaya getirenlere karşı omuz omuza mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2022-03-13-at-13-12-00.jpeg

“MESELE MEMLEKET MESELESİ”

Türkiye’de sosyolojik bir değişim var, genel Başkanımız Kılıçdaroğlu 6 farklı siyasi görüşü memlekete gayesiyle bir arya getirdi. bugün insanlar hayatta kalma mücadelesi veriyor. Bu noktada muhalefet başka boyuta geldi, toplumsal muhalefete geldi. Bizler yerelde sağladığımız başarıyı omuz omuza genel iktidara taşımak zorundayız. Tablo ağır, ekmek, gevrek 3 lira. 3 çocuk yapın diyor beyzademe ama kim bakacak belli değil. Bugün en kötü ev 2 bin 500 lira. Bu baba çocuklarına sadece gevrek yedirse bin 350 lira, yaşamayacak mı bu insanlar? Yolum uygarlık yolu, yol göstericim nutuk. Bana bu yolu örgütüm teveccüh etti, gün omuz omuza verme günüdür. Biz bembeyaz yeni bir sayfa açmak istiyoruz, kavgasız, tartışmasız. Biz her mahallede, her evde olacağız. Kadınlarımızla, gençlerimizle olacağız, partililerimizi ayrıştırmadan Genel Merkezimizle, il örgütümüzle yan yana yol yürüyeceğiz, beraber başaracağız. Bu mesele memleket meselesidir. Bugün bir kişiyi, kadroyu değil yeni bir anlayışı iktidara getiriyor. Benim ilçe başkanı adayı olmaktaki tek amacım Bayraklı’da 101 bin olan oyumuzu 150 bin yapıp, partimi iktidara Kılıçdaroğlunu Cumhurbaşkanlığına taşımaktır. Sokaklardan geri durursak namerdiz. Ben örgütten geliyorum. Gençlik Kollarından parti meclis üyeliğine kadar her kademede görev yaptım, hayatımı bu parti için feda etti, bir canım var partime feda olsun. Ben Anadolu’yum, ben tepeden tırnağına Bayraklılıyım. İlk seçimlerde genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde bu ülkeye barışı getirmeye, iktidar yürüyüş ateşini Bayraklı’dan yakmaya hazır mıyız? Bu demokratik bir yarıştır, örgüt iradesi tecelli edecektir. Sabah uyandığımızda beyaz, mavi ve sarı liste de bizim. Kazanan CHP olacak, kazanan Bayraklı olacak. Emekli ikramiyesini bu parti için harcamış bir babanın kızıyım. Kendimi CHP aileme emanet ediyorum, Yetki verin iktidara gelelim” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.