Didim VegFest, Dünya tarihine geçiyor

Didim VegFest, Dünya tarihine geçiyor

Didim Belediyesi tarafından düzenlenen Didim VegFest, rekor denemesine şahitlik etti. Usta şefler tarafından hazırlanan 50 metrelik vegan dürüm için Guinness'e başvuru yapıldı.

Muhteşem bir törenle 4'üncü kez kapılarını açan Didim VegFest, tüm heyecanıyla devam ediyor. Veganizm felsefesinin tüm detaylarıyla düzenlenen söyleşiler ve sergiler ile anlatıldığı, dünyanın dört bir yanından vegan lezzetlerin tadılabildiği festival, Didim Belediyesi'nin öncülüğünde sürdürülüyor. Etkinlikte katılımcılar dünyanın dört bir yanından vegan lezzetlerin tadına bakma şansına da erişiyor.

img-20220522-124606-286.jpg

APOLLON TAPINAĞI'NIN GÖLGESİNDE TARİH YAZILDI

Apollon Tapınağı'nın hemen yanı başında düzenlenen etkinlik bir rekor denemesine şahitlik etti. Didim Belediyesi tarafından düzenlenen Didim VegFest'te bir ilke imza atıldı. İçinde sadece vegan ürünlerin olduğu 50 metrelik dürüm, Şef Emrah Köksal Zengin ve ekibi ile Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve Belediye Başkan Yardımcısı E. Öznur Gündoğdu tarafından Didim VegFest katılımcıları için hazırlandı. İçerisinde falafel, havuç, beyaz ve kara lahana ile sosun yer aldığı dürümün hazırlanması yoğun ilgi gördü. Yüzlerce katılımcının takip ettiği rekor denemesi sonrası görüntüler, değerlendirilmek üzere Guinness merkezine iletildi.

img-20220522-124610-422.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.