'Dijital Fatura' İzmirliler'in hizmetinde

'Dijital Fatura' İzmirliler'in hizmetinde

İZSU Genel Müdürlüğü, kurumsal hizmet yelpazesini teknolojinin imkânlarıyla genişletiyor. Çevre dostu dijital fatura uygulaması için tüm hazırlıklarını tamamlayan İZSU, uygulamayı 2 milyon abonesinin kullanımına açtı.

İZSU Genel Müdürlüğü ‘etkin kurumsal hizmet’ vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. 2 milyonun üzerinde aktif abonesi bulunan kurum, su faturalarını dijital ortama taşıyarak kâğıt tüketimini azaltmayı hedefliyor. Kâğıt israfının yanı sıra kâğıt üretimi ile fatura dağıtımı sürecinden kaynaklı karbon ayak izinin de önüne geçecek çevre dostu uygulama, vatandaşlara daha hızlı ve daha etkin hizmet verilmesini de sağlayacak.

Tamamen ücretsiz hizmetten yararlanmak isteyen aboneler, İZSU’nun kurumsal web sayfası veya mobil uygulaması üzerinden ve İZSU şubelerinden başvuru yaparak uygulamaya geçiş yapabilecek.

01112023-12636-0.jpg

DİJİTAL FATURA SERVİSİ NASIL ÇALIŞIYOR?

Dijital fatura servisi, hizmet almak isteyen abonenin onayı sonrasında aktif hale geliyor. Onay sonrası su faturaları, abonelerin cep telefonlarına mesaj yoluyla iletiliyor. Hizmetten faydalanmaya başlayan aboneler SMS içeriğinde faturalarına ait bütün detaylara ulaşabiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.