Dijital oyun dünyasına dev store!

Dijital oyun dünyasına dev store!

Oyun sektöründe insanlar profesyonel oyunlara yöneliyorlar. Bu kapsamda tüm ihtiyaçlara cevap verecek olan Gaming Store İstanbul Florya’da faaliyete geçecek.

Pckolik Genel Direktörü ve Art Sistem CEO’su Serkan Kekik, “Oyun sektörü hızla büyüyor. Çok yakın bir zamanda e-spor federasyonu kuruldu. Takımlarımız çok başarılı aktiviteler sergiliyorlar, bunlarla övünüyoruz. Bir Art Sistem girişimi olan Pckolik Gaming sektörü ve oyuncuları için hazırlanmış bir proje store. Yeni kurduğumuz store’da farklı ürünler de var. Buna bir örnek vermek gerekirse su soğutmalı sistem ile çalışan cihazlarda mağazamızda satışa sunulacak.”

1652531162-serkan-kekik.png

Pckolik Store Ulaşımı kolay olmasının yanında gamerlar için her türlü olanağı sağlıyor. Oyun makinelerinin konfigüre edilmesinden canlı yayın odalarına kadar her şey düşünülmüş. Pckolik’de birçok markanın temsilcisi satılan ürünlerle ilgili bilgi vermek amacıyla çalışacak. Markalar arası fiyat ve performansı açısından değerlendirme yapmak olanağı da Pckolik içinde var. Yeni Gaming store’da Hazır Sistemler, Bilgisayar Bileşenleri, Çevre Birimleri, Oyuncu Aksesuarları, Oyuncu Ekipmanları satışa sunulacak ve bu konularda isteyen ücretsiz, danışmalık alabilecek.

1652531152-pc-kolik-ma-aza-i.jpg

Pckolik Genel Direktörü ve Art Sistem CEO’su Serkan Kekik bu konu ile ilgili olarak da şunları söylüyor. “: Pckolik çok farklı bir ortam. Canlı yayın odalarımız var buraları oyuncularımız kullanabilecek. Ayrıca seçtiğiniz konfigürasyonda oyun makineleri kısa süre içinde hazırlanacak ve teslim edilecek. Bir anlamda oyun makinenizin doğuşuna şahit olacaksınız. Öte yandan çok sayıda profesyonel markanın aynı anda izlenebileceği, kıyaslamaların her anlamda yapılabileceği bir ortam yarattık. Profesyonel kadromuz ve farklı ambiyansımızla oyun meraklılarını kucaklayacağız. Pckolik’in en büyük özelliği geniş bir alanda ve düz bir zemin üzerinde olması. Bunu sağladığı çok fazla fayda var. Tüm profesyonel gamerları ve dijital oyunlara meraklı olanları Pckolik’e bekliyoruz”

Pckolik Küçükçekmece, Gültepe Mah. Florya Kavşağı E-5 Yanyol Cad. 1.Bilge Sok. No:1’de Art Sistem Plaza’da 16 Mayıs 2022 günü kapılarını açacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.