Dikili Festivali önemli isimleri ağırlayacak

Dikili Festivali önemli isimleri ağırlayacak

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, İzmirlileri 1. Kitap Günleri ve Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali'ne davet etti.

Medya Ege- Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, resmi sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile İzmirlilere 1. Kitap Günleri ve Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali için çağrıda bulundu. Kırgöz çağrısında "22-28 Ağustos tarihleri arasında düzenleyeceğimiz 1. Dikili Kitap Günleri'ne ve 30,31 Ağustos - 1 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali'ne tüm halkımız davetlidir" ifadelerine yer verdi.

11mmm.jpg

BİRÇOK ÖNEMLİ İSİM YER ALACAK

22-28 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan 1. Dikili Kitap Günleri önemli yazar ve edebiyatçıları ağırlayacak. Bu kapsamda Mine Söğüt, Gönül Çatalcalı, Barış İnce, Emre Kongar, İhsan Eliaçık gibi isimlerin yer alacağı Kitap Günleri, 75. Yıl Parkı'nda İzmirli okurlarla buluşacak.

11mm.jpg

30 Ağustos ve 1 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali kapsamında ise, sevilen müzisyenler Dikili'de konser verecek. Yeni Türkü, Süt Kardeşler ve Derya Uluğ'un İzmirlilerle buluşacağı Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali kapsamında ayrıca sergiler, tiyatro gösterileri ve paneller yer alacak. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Ali Öztunç, İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç, Murat Bakan, Mahir Polat, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Gazeteci Ayşen Şahin gibi isimler panellerde konuşmacı olarak yer alacak. Panelin oturumları 75. Yıl Parkı'nda gerçekleşecek.

11m.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.